PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z nawiewamy 6g coupe

BartGT
09-09-08, 12:50
Problem polega na tym że nawiewy działaja, przestawiaja się ale nie tak jak powinno.

Np. właczajac nawiew na szybe czołową nawiewy wieje se srodkowych do srodka, tak jak by nawiew na trwarz. I tak sie dzieje praktycznie w każdym ustawieniu, obrazki przypisane kokretnym ustawieniom nie odpowiadaja rzeczywistosci

Spotkał sie ktoś z tym? Jak to naprawic? Prawdopodobnie cos sie poprzestawiał ;/

jero11
09-09-08, 13:15
może to być wina elektronicznego mechanizmu który przesuwa klapki, jest on w nogach u kierowcy po prawej stronie. Niech ktoś przełącza nawiewy, a Ty obserwuj czy mechanizm przesuwa te klapki

BartGT
09-09-08, 13:31
On na pewno je przesuwa tylko nie tak jak powinien :D tak jak pisalem wczesniej jak włacze nawiew na szybe leci na mnie a jak na mnie leci na szybe i bocznymi kratkami tak jak by wszystko sie poprzestawiało

jero11
09-09-08, 13:50
widocznie elektroniczny mechanizm się spierdzielił bo wtedy właśnie tak dziwnie miesza te nawiewy że niektóre działają i do tego pomieszane.

BartGT
09-09-08, 14:51
widocznie elektroniczny mechanizm się spierdzielił bo wtedy właśnie tak dziwnie miesza te nawiewy że niektóre działają i do tego pomieszane.

No dobra da sie to siakos zreanimowac .... bo zima idzie :rolleyes:

acerosss
10-09-08, 12:23
wiesz co ja w w mojej coupe VI tez mam podobny problem, pomimo tego ze tryb ustawiam na szybe to wieje na twarz jak wlaczam to slychac jak by cos tam sie przelaczalo wiec nie wiem... ale czasami mnie to drazni ze caly czas wieje nawet jak jest wylaczony tryb ''twarz'':/

falek84
12-09-08, 06:55
w mojej coupe jak wlacze na szybe to rowniez wieje z tych bocznych kratek ze srodkowej nie, ale to jest chyba normalne bo w poprzedniej hondzie tez tak mialem

BartGT
12-09-08, 09:23
w mojej coupe jak wlacze na szybe to rowniez wieje z tych bocznych kratek ze srodkowej nie, ale to jest chyba normalne bo w poprzedniej hondzie tez tak mialem

W tym problem ze u mnie jest odwrotnie ... wieje ze srodkowej a nie wieje z bocznych i na szybe :rolleyes: