PDA

Zobacz pełną wersję : Wiazka halogenow przednich. Montaz,Wyglad ?

neweraziom
31-03-17, 13:09
Witam wszystkich
Na forum niestety nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie.
Kupilem ufo, wersja z halogenami przednimi (halogeny sa, przelacznik na manetce jest i zapala sie na zegarach po jego przekreceniu) Natomiast nie mam wiazki halogenow ;/ Czy ktos poratuje zdjeciem/informacja jak ona wyglada,gdzie wychodzi,gdzie ja wpiac?
Na allegro niestety nic nie ma. Rozmawialem z jednym sprzedajacym to mowi ze wiazka halogenow jest jedna caloscia z wiazka silnika. Wiec wychodzi ze ktos musial je u mnie odciac ? Probuje je zlokalizowac bo najwyzej same kostki do zarowek moge dolutowac. (raczej nie ma szans zmienic cala wiazke silnika).

Lucas.FK2
31-03-17, 16:57
Witam wszystkich
Na forum niestety nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie.
Kupilem ufo, wersja z halogenami przednimi (halogeny sa, przelacznik na manetce jest i zapala sie na zegarach po jego przekreceniu) Natomiast nie mam wiazki halogenow ;/ Czy ktos poratuje zdjeciem/informacja jak ona wyglada,gdzie wychodzi,gdzie ja wpiac?
Na allegro niestety nic nie ma. Rozmawialem z jednym sprzedajacym to mowi ze wiazka halogenow jest jedna caloscia z wiazka silnika. Wiec wychodzi ze ktos musial je u mnie odciac ? Probuje je zlokalizowac bo najwyzej same kostki do zarowek moge dolutowac. (raczej nie ma szans zmienic cala wiazke silnika).

Sprzedający niech już nikomu lepiej nie gada tych głupot. Mój ojciec w salonie miał dokładane halogeny i byly one razem z wiązką i manetką. Pomocny w tej sytuacji bedzie manual do ufo.

dawis93
31-03-17, 17:44
Miałem to samo też myślałem że wiązki nie ma , polecam abyś zdemontował nadkole i wtedy poszukał ja tam miałem .

neweraziom
31-03-17, 20:03
Właśnie demontowalem nadkole, zderzak i nic nie znalazłem :/ auto miało przygodę z przodu mała (zderzak był wymieniany ) i widzę ze ktoś wiązkę uciął albo ja gdzieś bardzo schował :( jak ktoś ja fotę jak to ma wyglądać to będę bardzo wdzięczny :)

dawis93
01-04-17, 11:20
Skoro świecą Ci się kontrolki to ta wiązka musi być pewnie gdzieś schowana jest .

neweraziom
03-04-17, 07:23
Skoro świecą Ci się kontrolki to ta wiązka musi być pewnie gdzieś schowana jest .

Właśnie jej znaleźć nie mogłem. Zdjąłem zderzak ,nadkole a jej nie ma :D może jest obcięta. Dlatego potrzebuje informacje skąd powinna wychodzić to bym ja zlokalizował czy jest ucięta i najwyżej dorobił kostkę.