PDA

Zobacz pełną wersję : subwoofer

Damian11
30-03-17, 20:27
Wtam posiadam civic 2007 sedan
Chcialbym zakupic subwoofer aktywny aby
Polepszyc bas w aucie radio jest seryjne
Mam pytanie czy da sie podlaczyc subwoofer do tego radia. Jak tak to jaki subwoofer zakupic czutalem ze do sedana subwoofery otwarte z bassreflexem czy to prawda. Z gory dzieki za pomoc i podpowiedzi w tym temacie

zaqui18
30-03-17, 20:32
Wtam posiadam civic 2007 sedan
Chcialbym zakupic subwoofer aktywny aby
Polepszyc bas w aucie radio jest seryjne
Mam pytanie czy da sie podlaczyc subwoofer do tego radia. Jak tak to jaki subwoofer zakupic czutalem ze do sedana subwoofery otwarte z bassreflexem czy to prawda. Z gory dzieki za pomoc i podpowiedzi w tym temacie

Polecam zakupić dobrej jakości głośniki trójdrożne lub osobno niskich i wysokich tonów :) są zestawy takie i na pewno uzyskasz dynamiczny i przyjemny dźwięk bez instalowania już subwoofera niż z samego subwoofera z seryjnymi głośnikami :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Damian11
30-03-17, 20:36
Czyli w polke zamiast seryjnych jakies lepsze i gwizdki osobno do tego. Ale czy radio pociagnie? Troche zieleony jestem jezeli chodzi audio car

KubEm
30-03-17, 22:51
Mała uwaga ode mnie. Głośniki montuj dobre na przód, a nie na tył auta. Jak idziesz na koncert to nie stoisz plecami do sceny ;). Od siebie polecam zestaw odseparowany GMS + koniecznie wygluszyc drzwi. Jeśli wciąż bedzie Ci mało basu to sub aktywny w koło zapasowe jak w mazdzie 6

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Damian11
31-03-17, 15:22
Dzieki bardzo za info

Damian11
02-04-17, 15:41
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5367496015
Zakupilem zobaczymy jak przyjda jak sie beda spisywac

KubEm
02-04-17, 17:53
U mnie pod samym radiem Pioneer deh 6800MP + wygłuszone drzwi i bagażnik gra rewelacyjnie, czysto. Osobiście nie wymagam niczego więcej. Mam nadzieję, że będziesz zadowolony.