Zobacz pełną wersję : angele do V gen
Witam. Szukałem, ale coś się nie doszukałem. Zanim zakupię angele do swojego hb V gen'a chciałem spytać jak to z nimi jest. W paru miejscach widziałem opinię, że podobno parują. Jeśli już je kupować to jakiej firmy najlepiej? Widziałem już angele różnych producentów... Wyglądają tak samo ale jak to jest z jakością? Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.
http://ah.pricegrabber.com/product_image.php?masterid=53611834&width=400&height=400 ja zamawiam te, jak chcesz to mozesz sie dolaczyc, z tego co pisze tieest inne sa ch... warte, chyba, ze koniecznie chcesz miec ringi.
kurde no ringi wyglądają konkretnie :D Ciekawe jak te świecą :confused: Ile takie kosztują? Bo jak ja bym zamawiał to dopiero w październiku :(
Ja mam "prawie" takie jak te ze zdjęcia. Piszę "prawie", bo kupione w Polsce i różnią się tym, że mają ring.
Niby mają napisane TYC, ale raczej nie są to oryginalne TYC-e.
Mimo wszystko uważam, że jakość wykonania jest całkiem niezła, zaparowały może ze trzy razy po myciu i szybko odparowały. Ze spasowaniem też żadnych problemów.
Ogólnie jestem z nich zadowolony.