Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Kilka info na temat HONDY proszę o pomoc

ManiekDG
19-01-17, 07:49
Witajcie.
Jestem zupełnie nowy.
Stałem się posiadaczem Hondy dokładnie wczoraj. Zakupiłem 2004r 3D 1.4 90KM z przebiegiem 130 tyś (krajówka). Ponieważ wcześniej jeździłem Oplem więc moja wiedza na temat Hondy jest niewielka. Dlatego chciałbym prosić Was o informacje na co zwrócić uwagę. Silnik ma niezwykłą kulturę jazdy w środku jest cicho i nie mam żadnych luzów na zawieszeniu. Jedyne co zauważyłem że trzeba delikatnie wrzucać bieg 1 i 2 ( może nie mam jeszcze wyczucia ) 3,4,5 wchodzi lekko. Chciałbym też wymienić fabryczne radio ale nie wiem czy jest możliwość dokupienia ramki lub jakiejś zaślepki oraz mam do wymienienia przedni zderzak z racji tego że jest dość porysowany... Po podpięciu do kompa nie ma żadnych błędów silnik suchy odpala od strzała.... Korozja niewielka w zasadzie jak na ten rocznik to nie ma żadnych widocznych parchów.
Proszę powiedzcie co myślicie o zakupie... wolałbym 1.6 ale znaleźć dobry egzemplarz na naszym rynku ciężko a jeździć po Polsce nie mam zamiaru...

Grzybohun94
19-01-17, 09:38
szukaj, czytaj różne tematy na forum, załóż konto na ep-klubie i tam też szukaj informacji.

Wszystko już zostało napisane, jak chcesz sie autem chwalić to jest od tego inny dział :)

ManiekDG
19-01-17, 12:27
szukaj, czytaj różne tematy na forum, załóż konto na ep-klubie i tam też szukaj informacji.

Wszystko już zostało napisane, jak chcesz sie autem chwalić to jest od tego inny dział :)

Może chwalić nie trza ale warto zapytać - dzięki za "korekte"