PDA

Zobacz pełn± wersję : Gdzie w Warszawie dorobie i zaprogramuje kluczyk do Civica VIII

Piotrek1976
17-01-17, 22:14
Gdzie w Warszawie dorobie i zaprogramuje kluczyk do Civica VIII - oczywi¶cie poza ASO

Ceny w ASO
Kluczyk "surówka" - 900zł
dorobienie - 250zl
programowanie -150zł

donnie brasco
18-01-17, 09:47
Surówka : Allegro +- 200pln
Dorobienie: ul. Twarda 100pln
Programowanie: ASO 150pln

kash_an
18-01-17, 10:06
Możesz też poszukać używany kluczyk do Hondy Civic - będzie potrzebny Ci tylko moduł elektroniki odpowiedniej wersji (będziesz musiał się upewnić u sprzedaj±cego) reszte bedziesz mogl wyrzucic. I do tego pusty (bez elektroniki) kluczyk z grotem do docięcia.

Czasami cieżko jest znaleĽć odpowiedni± elektronikę. Ale wychodzi to taniej niż cały kompletny surowy orginalny kluczyk.

jockow
18-01-17, 11:17
Ul.Wileńska zakład dorabia kluczyki ,resztę ogarnie Jarek z Automax Service ul.Grochowska 301/305.

Domi
18-01-17, 16:07
Już było pisane gdzie¶ na forum. Ale można kupić surówkę bez elektroniki za 20zl na allegro, dociac ja w moim przypadku ok 50zl, kupić używany klucz choćby na allegro, cena ¶miało poniżej 100 zł. Zaprogramować w ASO koszt 150-200 i gotowe. Ja mam tylko taki problem że kluczyk w stacyjce przekręceniu a w drzwiach już nie. Mowa o dorabianym, ale to widocznie wina zamka..

gaseb
18-01-17, 17:44
Nie Warszawa, ale może komu¶ innemu z Krakowa się przyda.

700zł za NOWY OEM kluczyk z immobilizerem i pilotem centralnego zamka
wraz z dorobieniem i zakodowaniem do samochodu

http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6653075358

kash_an
19-01-17, 18:18
Już było pisane gdzie¶ na forum. Ale można kupić surówkę bez elektroniki za 20zl na allegro, dociac ja w moim przypadku ok 50zl, kupić używany klucz choćby na allegro, cena ¶miało poniżej 100 zł. Zaprogramować w ASO koszt 150-200 i gotowe. Ja mam tylko taki problem że kluczyk w stacyjce przekręceniu a w drzwiach już nie. Mowa o dorabianym, ale to widocznie wina zamka..

Ja miałem podobnie - w stacyjce było OK ale w drzwiach troche kluczyk haczył w zamku. Po jakim¶ czasie się wyrobił i teraz i w jednym i drugim miejscu jest OK. Także polecam delikatnie pare razy nawet co jaki¶ czas popróbować w tym zamku w którym się blokuje, byle nie za mocno bo wtedy ciężko będzie wyj±ć kluczyk z zamka.

A i w ASO też zwrócili mi na to uwagę, że kluczyk haczy w drzwiach. I dzięki temu dowiedziałem się - wtedy już po fakcie - gdzie oni jeżdż± dorabiać kluczyki. Bo przecież nie robi± tego sami na miejscu. I z tego co mówili to nigdy nie maj± zastrzeżeń, za to troche narzekali na to miejsce w którym ja byłem doci±c grot kluczyka. A i nie jest to Warszawa jak co¶. :-)