Zobacz pełną wersję : K seria + 4x4 w cVg
Pytanko ;)
Czy ktoś to już kiedykolwiek robił? Włożyć np k20 albo k24/20 + skrzynia i napęd z crv II do ej2 ? Jak są projekty jak ludzie wkładali d serie + 4x4 z rtsi/shuttle albo b seria + 4x4 z crv I to nie spotkałem się jeszcze z k serią w czterołapie ;D Jakieś info na ten temat, ktoś coś?
Wszystko juz bylo http://www.civicklub.pl/forum/showthread.php?8108-EJ2-Civic-From-Hell, a niedawno gosc z wawy rozbieral na graty 6gen coupe z kseria i 4x4
czesc calkiem ciekawy temat mam to tez w prelude IV gen silnik h23 turbo zakuty +naped z crv
Yotomeczek86
07-02-17, 10:45
Pytanko ;)
Czy ktoś to już kiedykolwiek robił? Włożyć np k20 albo k24/20 + skrzynia i napęd z crv II do ej2 ? Jak są projekty jak ludzie wkładali d serie + 4x4 z rtsi/shuttle albo b seria + 4x4 z crv I to nie spotkałem się jeszcze z k serią w czterołapie ;D Jakieś info na ten temat, ktoś coś?
A masz na to jakieś 30-35 000zł ? Bo jeśli nie, to nawet nie masz co zaczynać.
A masz na to jakieś 30-35 000zł ? Bo jeśli nie, to nawet nie masz co zaczynać.
Wiem jestem tego świadomy że k seria swoje kosztuje a w szczególności w 4 łapie... Sam swap do budy Vg to koszta rzędu 15-20 koła, lecz nie chodzi mi tu o kosztorys tego przedsięwzięcia tylko o informacje odnośnie gratów, czy ktoś coś takiego zrobił, z jakich aut brał części itd, pewnych rzeczy już się dowiedziałem i staram się jakoś zagłębiać temat, więc za tego typu komentarze dziękuję serdecznie
Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka