Zobacz pełną wersję : Pioneer DEH-3900MP,pytanie
bednar_skc
04-09-08, 20:26
Posiadam to radyjko i jestem z niego b.zadowolony.
jednak nie moge dojsc do tego by przewijal mi sie tytul mp3.czy jest to wogole mozliwe?? ,bo nazwa stacji sie przewija...
i czy da sie wybierac numer piosenki?? np 45 a nie leciec od 1.2.3.4.5....
Prosze o odpowiedz ;)
Witam,
też mam to radyjko i ogolnie jest super. Co do twojego pytania to wyswietla sie nazwa utworu ale sie nie przewija. widac tylko tyle liter ile pomiesci wyswietlacz wiec nie wiem. Co do wyboru piosenki to tez sie raczej nie da bo tez probowalem do tego dojsc i nic.
Pozdro
Aby przewijał tytuł piosenki podczas odtwarzania trzeba wcisnąć i przytrzymać przycisk DISP ( Display scrl ). Trzeba go trzymać wciśniętego tak długo, aż tytuł zacznie się przewijać, czyli ok 2 sekundy. Tylko, że to przewijanie dzaiała jednorazowo, przy następnej piosence musiałbyś znów ręcznie tym DISP włączać przewijanie. Tak jest przynajmniej w moim radyjku i kilkunastu innych Pioneerach, którymi w pracy się bawiłem.
A co do drugiego pytania, to nie da się wybrać numeru konkretnej mp3, bo przeciez nie masz przycisków od 0-9 na radiu. Podczas odtwarzania można nacisnąć któryś z przycisków od 1 do 6, o ile dobrze pamiętam to 4 albo 5 i wtedy włączy się taka funkcja, że jak będziesz dłużej trzymał przycisk prawo lub lewo, czyli tak jakbyś chciał przewijać piosenke do przodu albo do tyłu, to on Ci będzie przerzucał kawałki po dziesięć, a nie pojedyńczo.
Czyli 10 ->20 ->30, a nie 10 ->11 ->12... wtedy można szybciej włączyć np. kawałek 63. Troche zamotałem opis tej drugiej funkcji ale chyba da się zrozumieć. Jak coś to pytaj.
bednar_skc
06-09-08, 06:17
dzis sprawdze :)
faktycznie to radyjko jest super...jestem bardzo zadowolony ;)