Zobacz pełną wersję : Lakier lakier lakier
Witam serdecznie
Bede malował swoja Hanie po całości. Jaki kolor polacali byście na tego V gena .Najbardziej mile widziane by byly propozycje z czerwonej perły .Pozdrawiam serdecznie i czekam na wasze propozycje!!!
Witam serdecznie
Bede malował swoja Hanie po całości. Jaki kolor polacali byście na tego V gena .Najbardziej mile widziane by byly propozycje z czerwonej perły .Pozdrawiam serdecznie i czekam na wasze propozycje!!!
Polecam kolor: czerwony, czarny, szary, biały, niebieski.
Chcesz Hondę pomalowac na czerwono i pytasz o porpozycje pomalowania na czerwono :confused:? Tzn o co chodzi?
witam Serdecznie
Bede Malował Swoja Hanie Po Całości. Jaki Kolor Polacali Byście Na Tego V Gena .najbardziej Mile Widziane By Byly Propozycje Z Czerwonej Perły .pozdrawiam Serdecznie I Czekam Na Wasze Propozycje!!!
Czarny,czarny,czarny
Jaki Jest Orientacyjny Koszt Pomalowania Całej Hani?
Orientacyjny koło 3 tys. A chodzi mi o rózne odcienie czerwonej preły
chodzi mi o rózne odcienie czerwonej preły
Odcień to już we własnym zakresie uzgodnisz z lakiernikiem.
Trudno jest polecać jakis odcień. Chyba, że "w miarę ciemniejszy niz jaśniejszy" :)
ja z seryjnego czerwonego zmienilem na perle czerwona z palety nissana, sunset red pearl sie nazywa, luknij w moj profil http://www.civicklub.pl/fi/__vbb/showthread.php?t=10684