Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Patent na montaż dokładki

Koval
24-12-16, 15:15
Siema! Ma ktoś jakiś ciekawy pomysł na zamontowanie przedniej dokładki coś ala "bumber quick" tak żeby można ją było w każdej chwili szybko ściągnąć, ale żeby to nie było jak bumber quick, zeby nie bylo po prostu widoczne na zewnątrz.

firstborne
24-12-16, 17:39
Toś wymyślił. Raczej nie możliwe, skoro klejenie, wiercenie nie wchodzi w grę to raczej nic się takiego nie znajdzie (tym bardziej, że ma być nie widoczne).

Koval
24-12-16, 19:25
Toś wymyślił. Raczej nie możliwe, skoro klejenie, wiercenie nie wchodzi w grę to raczej nic się takiego nie znajdzie (tym bardziej, że ma być nie widoczne).

no nie wiem coś od dołu

UltrasSur
28-12-16, 22:29
no nie wiem coś od dołu

Albo wiercone albo niewidoczne ,zdecyduj się , daj na taśmę dwustroną to będzie niewidoczne a i dokładkę ostatni raz zobaczysz :)

Infi
01-01-17, 15:41
nie wiem co masz za dokladke ja mialem oryginal mugena w 5genie to trzymala sie tylko na 2 srubkach na skrajnych koncach, i zadnych innych tasm, klejenia itp nie widziala. a trzymala sie mega sztywno. Kup dobry produkt z ABSu a nie jakies go..nop aby miec pewnosc dobrego spasowania to i nie bedzie potrzebne jakies klejenie i inne cuda

UltrasSur
01-01-17, 16:28
Ale jak laminat to juz musi sie pobawic troche

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

siara87
01-01-17, 18:46
nie wiem co masz za dokladke ja mialem oryginal mugena w 5genie to trzymala sie tylko na 2 srubkach na skrajnych koncach, i zadnych innych tasm, klejenia itp nie widziala. a trzymala sie mega sztywno. Kup dobry produkt z ABSu a nie jakies go..nop aby miec pewnosc dobrego spasowania to i nie bedzie potrzebne jakies klejenie i inne cuda

Mialem tak zamontowana dokladke z poliuretanu i przy podjechaniu na kraweznik zsunela sie na srodku i poszla pod kola, pozatym mialo byc chyba bardziej na sztywno zeby nie rysowalo zderzaka. Moze udaloby sie to zrobic wklejajac kilka magnesow neodymowych w tyl nakladki i za zderzak, dosyc mocno powinno to trzymac