Zobacz pełną wersję : Żarówki oświetlenia przycisków.
Cześć,
Czy ktos może mi polecić/podać jakiś sklep internetowy gdzie zakupie żarówki r3 do podświetlania przycisków (awaryjne, podgrzewanie tylnej szyby, przeciwmgielne)? Chodzi mi o zwykle żarówki (z cokolami). Niestety z ledami mam złe doświadczenia.
Pozdrawiam,
Marcin
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Użyję za Ciebie popularnego serwisu aukcyjnego.
Uwaga dla potomnych wpisałem w wyszukiwarkę "żarówka r3" pierwszy link który mi wyskoczył.
http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=%C5%BCar%C3%B3wka+r3&bmatch=s0-aut-1-4-1025
Kupujesz zwykłą żarówkę, wyciągasz tą co masz teraz podejrzewam, że spaloną, odginasz "nóżki" starej żarówki, wkładasz nową żarówkę, zaginasz "nóżki", montujesz i gotowe.
Wiem, patrzyłem. Niestety nie mam cokołów bo wstawione były ledy i za Chiny ludowe nie jestem w stanie tego rozebrać tak aby ich ni rozwalić.
Cokoły też są do dostania, jak nie na Allegro, to używki.
Pewnie nie możesz pisać w Giełdzie (Kupię), to przeszukaj Sprzedam, zobacz kto handluje gratami i napisz mu priva.
bartek_levis
08-12-16, 11:38
napisz do użytkownika: leigimas ma sporo gratów do MB na bank będzie miał cokoły lub całe przyciski Ci sprzeda
lookaty ma dwie sztuki MB (hehe) na części też pewnie coś ma.
Jak będziesz szukał to pamiętaj, że ten typ żarówki wchodzi do praktycznie wszystkich przycisków każdej generacji nie ograniczaj się tylko do 5D. Widzisz kogoś kto sprzedaje auto na części pisz do niego od razu czy ma takie żaróweczki i myślę, że spokojnie coś ogarniesz.
Dzięki. Tak zrobię.
Kurde ja w swoim sklepie motoryzacyjnym żarówki z cokołami od ręki dostanę. We Wrocku nie mają ; D?