Zobacz pełną wersję : Trzy osoby na tylnej kanapie czy będzie wygodnie?
Przede wszystkim witam serdecznie Forumową Społeczność. Hondami interesuję się od kilku lat, ale uczestniczyłem na ogół czytając forum.
Będę wdzięczny za wszelkie informacje dotyczące komfortu korzystania z tylnej kanapy w HC VII gen dla następujących osób: dwoje dzieci /jedno w foteliku/ i drobna dorosła osoba po środku. Chodzi mi też o wyprofilowanie środkowej części kanapy czy jest to wygodne ponieważ po środku najczęściej siedzi małżonka; uprzedzając pytania z przodu siedzi starszy syn. Dzięki.
bunkerites
19-11-16, 18:39
Nie ma szans na wygodę w 3 os.To nie to auto.W 2 osoby na tylniej kanapie mają powiedzmy podstawowy komfort bez szału.
Hmm, a ta płaska podłoga i brak garba na środkowej części fotela? Czy nie wystarczy?
Cześć, nie będzie wygodnie a tak na marginesie zły dział :(
Wygodnie będzie w a8, serii 7 lub ewentualnie w superbie
dziękuję pozdrawiam
do zamknięcia
bunkerites
19-11-16, 20:40
Auto jest za małe.Nie ten segment.Jak chcesz wygodną honde to popatrz za modelem FR-V
Cześć, nie będzie wygodnie a tak na marginesie zły dział :(
Wygodnie będzie w a8, serii 7 lub ewentualnie w superbie
dziękuję pozdrawiam
do zamknięcia
Bmw serii 7 ?
Pomyśl jeszcze raz.
Zobacz na necie zdjęcia jak wygląda z tyłu kanapa.
Dziękuje i pozdrawiam
Bmw serii 7 ?
Pomyśl jeszcze raz.Bmw z tyłu jest przewaznie male, wiadomo wał i dyfer gdzies schowac trzeba.
dziekuje pozdrawiam to porównaj do śmiesznego civica
Raczas - Ty tak serio? Porównałem. I w civicu i w bmw 7 dorosła osoba po środku ma prze*****e.
Ale Ty dalej się upieraj przy swojej głupocie.
siedziałem w 7 w 3 osoby z tyłu dorosłe osoby dupy nie urywało ale do civica nie porównuj,ale Ty dalej swoje
W temacie jest słowo klucz "wygodnie"
dalej specjalista czepialski swoje
przyznam Tobie racje dobrze niech będzie Tobie będzie nie wygodnie
Mnie było ok
nie wygodnie
niewygodnie
:D
a przepraszam zmęczony jestem :)
siedziałem w 7 w 3 osoby z tyłu dorosłe osoby dupy nie urywało ale do civica nie porównuj,ale Ty dalej swoje
Może podziękuję za Twój udział w dyskusji dwa lub trzy posty i wyłazi "słoma". Obrażasz innych, po dwóch postach chcesz zamykać temat... Jak nie masz nic ciekawego do napisania, to załóż swój temat. Dziękuję.
Wracając do tematu. Bardzo dziękuję za dotychczasowe odpowiedzi. Czekam na inne. Ja mogę od siebie dodać, że w wakacje jeździłem zwykłym Yarisem i właśnie dzięki płaskiej podłodze i kanapie pasażerom siedziało się wygodnie, ale każde auto jest inne dlatego jestem ciekaw Waszych opinii.
Szukasz rodzinnej, fajnej hondy - frv
Nie honda - ford smax
bunkerites
20-11-16, 08:21
Tak w FRV 6 osób jak lordy siedzą .I ma k20 pod maską 😁😁