Zobacz pełną wersję : h22a skrzynia z d seri??
witam planuje swap d16v1 na h22a auto.
czy da sie dopasowac skrzynie z d seri lub f seri do bloku z h22a
po docieciu flanszy z nowej skrzyni i starej co zrobic z brakiem zamachu i sprzegla
To Ci pomoże.
http://www.swapshopracing.com/contents/en-us/p4076_Evolution_H2B_Kit.html
skrzynia z f seri pasuje do h seri p&p bez ciecia spawania i innych glupot jak chcesz h22 skrecic ze skrzynia z d16v1 to ciekawy jestem co ile bedzie wymiana lozysk na walku sprzeglowym;)
juz lepiej jak chcesz po kosztach to pakuj z f serii skrzynie przelozenia moze i ma inne ale na blok pasuje 100% i mozesz kupic za symboliczne 200 300zl polosie do tego pasuja w 99% z B serii bys sie musial borovita dopytac co tam modzil tymi oskami u siebie\
Możesz kupić przejściówkę h2D do skrzyni z d serii lub h2b do skrzyni z b serii :) W Polsce empire racing robi takie przejściówki :)
To nie chcesz już turbo z częściami z każdego możliwego silnika Hondy? Już nawet "intercoller" miałeś i jakieś mbc, szybka zmiana planów, czy kolejny super pomysł, którego i tak nie zrealizujesz?
To nie chcesz już turbo z częściami z każdego możliwego silnika Hondy? Już nawet "intercoller" miałeś i jakieś mbc, szybka zmiana planów, czy kolejny super pomysł, którego i tak nie zrealizujesz?
poprostu mam kilka mozliwych opcji, kilka silnikow i zanim zaczne wybebeszac mojego to rozwazam kazda opcje wiec prosze nie Hejtuj
a propo na angielskim forum wyczytalem ze podejdzie skrzynia z f20 m2y4 czy to jest prawda ??
wolsky nie rób z siebie debila i czytaj co piszą chłopaki
na angielskim forum wyczytalem ze podejdzie skrzynia z f20
skrzynia z f seri pasuje do h seri p&p bez ciecia spawania i innych glupot