Zobacz pełną wersję : Witam wszystkich
Poniedział
11-10-16, 09:09
Jestem nowy na forum i mam pytanie. Znajomy ma honde hr-v 2000 rok kod silnika d16w5 i on chce założyć turbo interesuje go koło 200 km. Pytanie koszt turbo gdzie zamówić w polsce, jaki ewentualnie model firma. Ma też głowice do roboty i czy można coś w niej poprawić. Za wszystkie odpowiedzi dziękuje.
Jestem nowy na forum i mam pytanie. Znajomy ma honde hr-v 2000 rok kod silnika d16w5 i on chce założyć turbo interesuje go koło 200 km. Pytanie koszt turbo gdzie zamówić w polsce, jaki ewentualnie model firma. Ma też głowice do roboty i czy można coś w niej poprawić. Za wszystkie odpowiedzi dziękuje.
niech sobei odpusci to turbo hrv to nie samochod rajdowy. szkoda kasy bo uturbianie i remonty beda kosztowac rownowartosc auta
Poniedział
11-10-16, 10:05
Ale on o tym wie. On sam pracuje przy hondach i chce dla Siebie to zrobić więc w czym problem
Poniedział
11-10-16, 11:28
To jaki dział polecasz?
Ewentualnie może ktoś godny polecenia dzwoniłem do Rafała ze szczecina i gadałem na ten temat jest to wykonalne tylko dobrać graty trzeba
tu masz sporo na temat który Cię interesuje
http://www.civicklub.pl/forum/showthread.php?193699-d16z6-Turbo-Graty-stage-2
przeczytaj cały temat, jeśli nie znajdziesz odpowiedzi na jakieś swoje pytanie w tym temacie to pytaj