Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : nie dziala AUTO w swiatlach

Yankes
22-09-16, 15:18
Pomozcie,nie dziala mi automatyczny wlacznik swiatel.Swiatla jak przelacze manualnie to sie wlacza ale jak ustawie na AUTO to nic sie nie dzieje

butler.gdansk
22-09-16, 15:21
A nocy sprawdzał?

Yankes
22-09-16, 15:58
czujnik zmierzchu po zaslonieciu wlacza swiatla.ale gdy tylko go odslonie swiatla gasna

johnny86
22-09-16, 16:04
Bo tak on dziala. W dzien nie swieci jednynie jak sie sciemni.

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Yankes
22-09-16, 16:14
w dzien swiecily sie tylko mijania z przodu a w nocy wszystkie swiatla i przygasaly zegary,teraz tylko swieca jak jest ciemno a w dzien nic

Saawrel
22-09-16, 16:55
czyli działa prawidłowo. Sprawdź magiczny bezpiecznik 37 pod deską rodzielczą bo jak ostatnio się okazało ma to coś wspólengo z dziąłeniem świateł mijania jako dzienne.

Yankes
22-09-16, 17:06
sprawdzilem wszystkie bezpiecznik ktore maja cokolwiek wspolneg z jakimi kolwiek swiatlami,wszystko sprawne
I jeszcze a propos tego bezpiecznika,wczoraj go wyjalem bo draznilo mnie to ze przy OFF dalej swiecily sie swiatla,po wyciagnieciu bylo wszystko tak jak chcaielm OFF nie swieci nic AUTO tylko mijania przod pozycja to pozycja mijanaia to wszystko sie swieci.Gdy dzisiaj nie dzaialalo AUTO wlozylem go spowrotem,ale jest lipa nie dziala

MikeFoto
29-09-16, 15:14
czujnik zmierzchu po zaslonieciu wlacza swiatla.ale gdy tylko go odslonie swiatla gasna

Przeczytaj jeszcze raz co napisałeś i się chwilę zastanów.
Zasłaniasz czujnik zmierzchu - światła zapalają się
Odsłaniasz - gasną.

Jakby to miało inaczej działać ?