Zobacz pełną wersję : Dorobic pilot od centralnego
Witam! potrzebuje dorobic pilot od centralnego zamka w mojej hondzie i nie bardzo wiem gdzie sie z tym udac:( mysle o srewisie HONDA ??? i jeszce jak by ktos znal koszt takiej usługi ???z gory thx.:)
Do ASO chcesz z tym jechać? To bogaty z Ciebie gość ;). Jedź do jakiegoś alarmiarza to ci założy centralny na pilota. Twoje auto to coupe 6gen? Jeśli twoje auto nie posiadało nigdy oryginalnego pilota hondy to potrzebujesz założyć siłownik do drzwi kierowcy i sterownik z pilotami. Koszt zależy od warsztatu, u mnie 150 pln ale to jest cena klubowa ;).
tak coupe VI gen.!! pilot posiadam i czasem nawet dziala;) jest troche polamany i dlatego chialbym go wymienic :)
jesli to pilot na podczerwień to musisz wymienić pilot razem z tym czujnikiem podczerwieni co jes koło lusterka wstecznego. Popytaj handlarzy z działu giełda o taki komplet, albo załóż sobie uniwersalny sterownik na pilota i po problemie.
ok dzieki al tak czy tak musze do chlopakow od alarmow podjechac i niech zerkna.