Zobacz pełną wersję : Glosniki drzwi civic vi!
Chce kupic glosniki do drzwi do 100 zl za oba. Byle ladnie czysto graly moga byc bardziej bassowe. Uzywki lub nowe. Co polecacie? Aktualnie nie mam zadnych (audiofillem nie jestem).
Haslo do wyszukiwania brzmi: tasma dekarska :) Kup jakiekolwiek glosniki i wyglusz drzwi. Podejrzewam, ze bedziesz zadowolony.
Haslo do wyszukiwania brzmi: tasma dekarska :) Kup jakiekolwiek glosniki i wyglusz drzwi. Podejrzewam, ze bedziesz zadowolony.
Myślę, że to dobra opcja, którą sam wykorzystam :)
Nie ten dział, używaj szukajki, maty butylowe są już w przystępnych cenach, dekarkę zostaw dekarzom.
Chłopak chce głośniki kupić a Wy mu tu o wygłuszeniu...
miazgus46 jest taki dość obszerny temat o Car Audio nawet w tym dziale także może tak czegoś poszukaj na początek...
http://www.civicklub.pl/forum/forumdisplay.php?34-Elektryka-ECU-Car-Audio
Ludzie... głośniki do 100zł więc nie ma szału. Zaraz będą posty o dołożeniu 300zł do lepszych głośników :P Z własnego doświadczenia za czasów VI gen. wiem, że za taką kwotę nic wspaniałego się nie kupi. "Byle ladnie czysto graly moga byc bardziej bassowe" nie oczekuj cudów za taką kwotę. Jak później będziesz chciał mieć lepszy bas to zainwestuj w maty bo one sporo dają. :)
http://allegro.pl/glosniki-samochodowe-pioneer-ts-g1331i-230w-13cm-i5619110998.html
Nie pamiętam czy w VI gen było 13cm czy 15cm. Sprawdź i do 100zł znajdziesz model z wymiarem pod siebie. Ja uważam, że lepiej kupić nowe głośniki niż używki bo nie wiadomo ile używki pociągną. Mogą i za tydzień być już do śmieci :)
Kwestia tego, ze moze kupic nawet oryginalne glosniki, aby tylko zniszczone nie byly, co bedzie kosztowalo okolo 20 zl, 50 zl tasma dekarska i 30 zl na jakies tanie wysoko tonowe glosniki. Po tym zabiegu nie pozna swojego auta, zmiesci sie w 100zl. A bez wygluszenia zadnego to naglosnienie za 1000 zl bedzie gorzej gralo ;)
Wiecie kiedys kupilem do Tico trojdrozne uzywki z audi a 8 za 100 zl 2x160 wat graja ladnie teraz w Hance z tylu xd jeszcze cieple byly xd do drzwi zobacze co tam podaliscie za przyklady :) thxthx:) ok znowu zawracam wam glowe:) czytalem o wygluszeniu drzwi i spodobal mi sie ten pomysl. Tasma dekarska, maty plus pianka wygluszajaca. Co kupic i ile metrow? Brac najpopularniejsze na allegro czy macie swoje typy? Oczywiscie interesuja mnie budzetowe rozwiazania. Na forach sa sstare posty i ceny materialow ponoc sie roznia od dzisiejszych.Glosniki wybralem thx jeden problem z glowy.