Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : czy lusterka z hatcha EG podejda do kupy EG ??

tomcyk
28-08-08, 00:16
mam na oku fotele z preludy 1992 rok
[img=http://img337.imageshack.us/img337/995/frontste9.th.jpg]
pytanie czy mi podejda ?? wiem ze trzeba jakas czwarta srube nawiercic zeby umiescic szyny od preludy...i generalnei nei duzo z tym roboty

drugie pytanie (najwazniejsze) : czy sa dobre/warto ??? bo nie siedzialem, i nie mam jak spr.
na pewno ktos tu siedzial na takich to zna wrazenie, i podobno nizej sie siedzi jak na stocku w civicu

drugie pytanko odnosi sie lusterek z eg6 hatchbacka, podejda do mojej kupe ?? czy musze szukac lusterek od sedana (lusterka stock oczywiscie)

Niech kto skrobnie jak co wie, bo okazja jes!!! i nei chce przegapic, a pochwale sie na pewno
:p

flickr
28-08-08, 11:32
lusterka w EG są takie same w coupe i hatch'u, tylko sedan miał inne także podejdą do Ciebie.
co do foteli z preludy, to warto - są wygodniejsze wg mnie od tych stockowych, niestety z montażem nie pomogę.

tomcyk
29-08-08, 16:26
lusterka w EG są takie same w coupe i hatch'u, tylko sedan miał inne także podejdą do Ciebie.
co do foteli z preludy, to warto - są wygodniejsze wg mnie od tych stockowych, niestety z montażem nie pomogę.

dzieki :)

wszyscy chwala sobie te foteliki, wiec zobaczymy co to warte:)

Lopez`
04-09-08, 01:52
Rzuc okiem na moj temat. Znajdziesz tam kilka pogladowych zdjec prostego mocowania foteli.

tomcyk
08-09-08, 14:45
widzialem Lopez :) fajnie Ci sie chcialo to opisac, dzieki
znalazlem tez we faq-u