Zobacz pełną wersję : Reperaturka tyl - EJ2
Kamil_Taki
07-08-16, 22:59
Witam, poszukuje sprawdzoną przez innych dobrą reperaturke na tył do Hondy Civic Coupe V generacji, chce zrobić tylne nadkola raz a dobrze więc pytam o waszą rade gdyż w tym wypadku nie chce się uczyć na swoich błędach ;) Które polecacie a na które uważać by się nie nadziać.
#post napisany z grzeczności dla kolegi wiec o szczegóły nie pytać ;)
Takie reperaturki nie istnieją do tej wersji nadwozia. Kup Klokerholm'a do hatchback'a - wystarczy ją spasować.
Kamil_Taki
07-08-16, 23:13
Kiedyś przeglądałem temat nasze hondy i zdaje mi się że ktoś kiedyś ciągnął takie reperaturki z USA. Szczerze to dziwi mnie to że nie ma reperaturek do Coupe. A powiedz mi duże jest rzeźby aby spasować tą od hatchback'a?
Nawet gdybyś miał typowo od coupe to musiałbyś spasować, więc jaka różnica Ci to wiedzieć? Kup przymierz i będziesz wiedział.
Kupujesz od HB, dajesz dobremu blacharzowi i mówisz mu, że ma spasować. Ogarnięty człowiek zobaczy, popatrzy i moment będzie wiedział co i jak. Lekko podciąć, dorobić mocowanie zderzaka. Wszyscy robią błotniki tył na tych od HB.
Kamil_Taki
08-08-16, 10:19
Dobra o taką pomoc mi chodziło, dzięki.