PDA

Zobacz pełną wersję : skrzynia biegów z VI gen do V gen.

gruszkin
27-08-08, 01:39
czy skrzynia z d14 podejdzie do d15?

Sławek
27-08-08, 08:24
Podejdzie.

skolopendra
27-08-08, 09:12
5 z 6 są zamienne w każda ze stron

ukman
10-08-10, 00:48
Sorry za odkopanie tematu, ale to jedyny temat, który jest jako tako związazy z moją sprawą.

Bardzo uprzejmie proszę, czy mógłby mi ktoś napisać od jakich innym modeli pasuje skrzynia biegów (bez przeróbek) do modelu D16Y7??
A jeśli tak to jakie są plusy i minusy danej skrzyni.

Dziękuje serdecznie

P.S Wchodzę na CKP kilka razy w tygodniu, ale raczej poczytać pytania (mnie niedotyczące) i wasze odpowiedzi na nie. Raczej rzadko zakładam jakiś własny wątek. Ale w tym wypadku Jeśli ktos wie, to proszę - niech napisze od razu, a nie odsyła do szukajki (bo tam już byłem) Pozdrawiam

chudypiter
10-08-10, 23:32
Sorry za odkopanie tematu, ale to jedyny temat, który jest jako tako związazy z moją sprawą.

Bardzo uprzejmie proszę, czy mógłby mi ktoś napisać od jakich innym modeli pasuje skrzynia biegów (bez przeróbek) do modelu D16Y7??
A jeśli tak to jakie są plusy i minusy danej skrzyni.

Dziękuje serdecznie

P.S Wchodzę na CKP kilka razy w tygodniu, ale raczej poczytać pytania (mnie niedotyczące) i wasze odpowiedzi na nie. Raczej rzadko zakładam jakiś własny wątek. Ale w tym wypadku Jeśli ktos wie, to proszę - niech napisze od razu, a nie odsyła do szukajki (bo tam już byłem) Pozdrawiam
Każda d seria podejdzie z 6, i 5 gena.

NasE
11-08-10, 12:49
true :) kazda D-seria SOHC jest wymienna miedzy soba

nie wazne czy "anglik", 6gen, 5gen

ukman
11-08-10, 18:36
dziekuje

WaSSIL
12-08-10, 02:22
a wystarczyło poczytać bo tematów o tym było ho ho i jeszcze kilka ;)