Zobacz pełną wersję : wymiana żaróweczek w panelu ogrzewania
jak to zrobić żeby nie zniszczyć deski? ile jest tam żaróweczek? autko to hania VI gen.
wszedzie szukałem i nie moge znalezc tego tematu. z tego co sam juz próbowałem zrobi w tym temacie to wiem tyle ze bede musiał chyba wykrecic ten panel, tylko jak?
Poszukaj w archiwum. Bylo juz o tym.
Jesli Ci sie przyda tu jest link, ale do 5 gen: http://www.honda-tech.com/zerothread?id=661308
zdejmujesz ten plastik w okolicy dzwigni zmiany biegow i tam masz pod spodem srobki trzymajace ta konsole ze sterami nawiewow.
a pod nogami pasażera musisz odpiąć line od suwaka od ogrzewania żeby wyjąc cały panet
W kombii są pokrętła...
Podklejam się pod temat i prosze o pomoc...
Po co posuć/porysować... :)
O który plastik w okolicy lewarka chodzi?
musisz go tak delikatnie wyrwac on jest na zatrzaskach, ten do ktorego przymocowany jest mieszek, potem ta podkladka pod panelem ( od mieszka w strone silnika) i dalej nie pamietam ale napewno tamtedy droga
po odkreceniu tego calego plastiku i zdjeciu go, odkrecasz srubki mocujace radio i kladziesz na dole teraz tylko odkrecasz srubki od nawiewu i nie musisz wyjmowac calego ani odpinac wystarczy troche odgiac ten plastik na panelu i wykrecic kapturek z ktorego wychodza dwa kable wiec pozniej tylko wypiac zaroweczke i koniec. bez zbednego kombinowania :D