PDA

Zobacz pełną wersję : wahacz gdzie kupić nowy ?

kreatywny
24-07-16, 22:08
Witam czy istnieje możliwość kupienia nowego wahacza dolnego prawego przedniego do civica vi 5d 1.8 poniewaz mój ma już luzy a wydaje mi się ze jest lekko krzywy po zaliczeniu kraweznika przy ok 60 km/h. Szukałem w katalogach i w internecie ale nie widzę. Może być dobry zamienik. Wczeniej też próbowałem dobrać tuleje ale był problem ponieważ na 3 mozliwe rodzaje każdego razem 9 żaden nie pasował ; d jednak wolę cały wymienić bo nie jestem pewny czy jest prosty. Prosze o pomoc

rafik54321
24-07-16, 23:01
Witam czy istnieje możliwość kupienia nowego wahacza dolnego prawego przedniego do civica vi 5d 1.8 poniewaz mój ma już luzy a wydaje mi się ze jest lekko krzywy po zaliczeniu kraweznika przy ok 60 km/h. Szukałem w katalogach i w internecie ale nie widzę. Może być dobry zamienik. Wczeniej też próbowałem dobrać tuleje ale był problem ponieważ na 3 mozliwe rodzaje każdego razem 9 żaden nie pasował ; d jednak wolę cały wymienić bo nie jestem pewny czy jest prosty. Prosze o pomoc

Najprościej to chyba wypadałoby podzwonić po hurtowniach motoryzacyjnych, typu arpol, gordon, intercars itp.
Masz też opcję w ASO hondy...
Możesz też rozważyć zakup używanego wahacza i ew wymiany samych tulei.

kreatywny
25-07-16, 07:51
W Gordonie i w intercarsie nie mają. Aso raczej wyskoczy z cena kosmiczną. Używany wahacz ew ok ale jak pisałem był problem z dobrem tulei z gordona miałem po 3 rodzaje każdego z 3 i nic nie pasowało.

bartek_levis
25-07-16, 09:09
napisz do haparts na pewno coś doradzą i będzie pasować

MichałCK
25-07-16, 13:26
Żadne tuleje których szukasz po sklepach stacjonarnych nie będą wystarczająco dobrej jakości.
Tuleje tylko OEM lub Febest + najlepiej używany OEM wahacz.
Chyba że wolisz jakieś badziewia ze sklepu typu Febi czy Yamato to już twoja sprawa :)

autentyk
25-07-16, 22:42
Witam co do tulei polecam jdmshop.eu , ma febesta w dobrej cenie.