Zobacz pełną wersję : Tuleja wachacza przedniego dolnego, tylna.
Witam, szukam informacji dotyczących tylnej tulei wahacza przedniego dolnego. Od razu mówię, że nie chce poliuretanów. Mam Type Sa i muszę wymienić na pewno lewą bo jest rozsypana, ale pewnie zrobię od razu i prawą. Doradźcie co kupić. Sam wkład czy cały element "poduszkę" (tuleja w aluminiowej obudowie)? Jakiej marki? Są gdzieś dostępne OEMy? Zna ktoś numery? Pomocy :confused: Dużo trzeba rozgrzebać żeby samemu wymienić?
Witam,
Mogę tylko powiedzieć, że jak kupować "sam wkład" to tylko poliuretany, a jak chcesz wymienić na gumę to kup całość i chyba pozostaje Ci tak naprawdę tylko ASO - żeby jakość mieć ok. Rozeznawałem temat jak zmieniałem u siebie w FK3. Zamienników dobrych nie ma, szybko padają, a wymiana trochę trwa / kosztuje. W ASO z tego co pamiętam to jedna kosztuje coś ok. 600 zł brutto, ale było to jakoś ponad rok temu.
Nie wiem czemu nie chcesz poliuretanów ale w 100% polecam - ja wymieniłem na czerwone - odpowiednik OEM i w pełni spełnia swoje zadanie, a na dwie strony kosztuje 150 zł brutto.
Pozdrawiam
Witam, szukam informacji dotyczących tylnej tulei wahacza przedniego dolnego. Od razu mówię, że nie chce poliuretanów. Mam Type Sa i muszę wymienić na pewno lewą bo jest rozsypana, ale pewnie zrobię od razu i prawą. Doradźcie co kupić. Sam wkład czy cały element "poduszkę" (tuleja w aluminiowej obudowie)? Jakiej marki? Są gdzieś dostępne OEMy? Zna ktoś numery? Pomocy :confused: Dużo trzeba rozgrzebać żeby samemu wymienić?
Wsadzaj z olkusza i nie marudz :)
W zależności jaki masz budżet na to...
http://e-katalog.intercars.com.pl/#/ekatalog/osobowe/towary/19241/301010000/