Zobacz pełną wersję : Coilover ebay civic vi
Hej! Widze ze kilka osob jezdzilo. Potrzebuje kompletu na przod. Niech wypowiedza sie osoby ktore mialy i jezdzily. Potrzebuje obnizyc 2 max 3 cm. Jezdze o dziwo po dobrej drodzedrodze. Sa twarde? Nie bedzie mi amor darl o odbije?
Dobra sprezyny mam zmienione tylko przednie auto sztywne na dziurach skacze ale jesli chodzi o glebe ii jazde po dobrej drodze polecam. Jedyny minus to gwint aluminiowy ktory nwm ile wytrzyma.
Jeździłem parę miesięcy na coiloverach bo zależało wyłącznie na glebie. Siadło to nisko. To nie jest sztywne zawieszenie. To beton. W przypadku kiedy kręcisz do końca, na sporą glebę. Mamy do samochodu już nie zabierzesz na wyboje bo ją rozboli głowa i Etopiryna grana. Jeżeli masz proste drogi I OCZY 30 CM PRZED MASKĄ to możesz kupić. Jeżeli jeździsz powoli i uważnie to możesz kupić. Jeżeli nie - to nie kupuj.
Mam tylko coilovery przod o 3 cm nizej niz seria(tak mi usiadl tyl od starosci ze przod sterczal). Jezdzi sie dobrze. Mysle ze przod tyl byloby za twardo. Ogolnie spoko opcja. Jedyne co mnie martwi to aluminiowy gwint... xD ale po miesiacu jazdy nie widac urazow.
Jezeli zycie Ci mile i nie chcesz miec nikogo na sumieniu to nie zakladaj tego gow.a. Mialem to tymczasowo od poprzedniego wlasciciela i musze powiedziec, ze jest to bardzo niebezpieczne rozwiazanie. Jezeli nie potrzebujesz 'mega gleby', nie masz za bardzo piniedzy na dobry gwint, to zainwestuj sobie w Eibach pro kit. Bedziesz zadowolony.
Ps. Auto nie powinno podskakiwac nawet na wybojach. :)
Bez przesady az tak nie skacze^^ mowie zalozone mam tylko przednie i nie jest zle xd ale nie poprawia wlasciwosci jezdnych na pewno i to szybkiej jazdy sie nie nadaja^^