PDA

Zobacz pełn± wersję : Pod¶wietlenie zegarów EP1

kRzYsIu
02-07-16, 12:04
Nie mogę zlokalizować na forum, mam pro¶bę, może kto¶ mi podrzucić jakie¶ zdjęcie albo aukcję z allegro jak± żarówkę mam kupić do pod¶wietlenia zegarów w EP1? Z góry dzięki.

sHymii
04-07-16, 21:39
żeby nie zakładać nowego tematu to zapytam tutaj:
szukałem w różnych miejscach i co¶ znaleĽć nie mogę :( jakie żarówki siedz± w zegarach w Hondzie CRX EE8 ?
bo kupiłem zwykłe T5 i wczoraj jak odkręciłem te zegary to tam s± te oprawki - cokoły czarne (ok.10 szt.) i br±zowe (ok. 5)...w czarnych to raczej na pewno te T5, ale w tych br±zowych już chyba jakie¶ inne bo nieco większe od T5 ale chyba mniejsze niż W5W. S± w ogóle jakie¶ żaróweczki pomiędzy? gdzie¶ na forach znalazłem że jakie¶ 3W, ale nie wiem...
do tego jak tak zakładałem i zdejmowałem kilka razy to za którym¶ razem nie było niczego...wskazówki stały w miejscu :( to pewnie jakie¶ styki w kostkach, tak?
w ogóle te cokoły przydało by się wymienić, bo te które tam s± to praktycznie się krusz± ze staro¶ci :D gdzie dostane takie oprawki?
gdzie¶ tam na alle... niby s± ale nie wiem czy to takie same...?
dzisiaj znowu walczyłem z tymi żarówkami i niestety po podł±czeniu zegary stoj± :(
wszystkie wskazówki s± na 0...tylko ta od poziomu paliwa jest gdzie¶ na 1/4...
działaj± tylko kierunki i kontrolka od "długich"...
tutaj te żarówki i cokoły (oprawki)
https://zapodaj.net/e9734e4b11c8d.jpg.html

vtec[VIG]
04-07-16, 21:54
W EP T5 w oryginale podobno 1,4w słabszych nie wkładaj bo nie widać prawie że ¶wiec± mówię tu o 1.2w

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka