Zobacz pełną wersję : Civic Vi hatchback/coupe
Siema jestem świeży na forum także nie piszcie że "było podobne dwa dni temu" tylko proszę życzliwych o odpowiedź od kilku lat fascynuje się hondami civic vi i chciałbym w końcu się przesiąść z audi a4 do takiej właśnie hondy i pytanie w sumie brzmi jak drogie są koszty utrzymania jak dużo spala z silnikiem od 1.4 do 1.6 najlepiej bez gazu i jak właściwie się prowadzi bo nigdy nie kierowałem na dłuższy dystans szukałbym auta albo z forum albo z niemiec żeby kupić budżet nie chciałbym żeby przekroczył 6tys więc myślę że coś uceluje w dobrym stanie
1.4 nie jedzie i pali tyle co 1.6 albo i więcej, 1.5 econo jesty spoko bo juz ma lepsze osiągi i mniej pali, prowadzi sie w zasadzie tak jak kazde inne auto, troche ciezko chodzi kierownica, koszty utrzymania zależą od stanu auta, jednak jak zacznie Ci wychodzic ruda, wysypia sie tulejki w zawieszeniu albo padna amorki to zaczyna sie robic pusto w portfelu :/
Szukaj 1.6 z klimą w dobrym stanie, za 6 tys może być ciężko
Wysłane z mojego HUAWEI SCL-L01 przy użyciu Tapatalka
Da Wid Zanim kupisz Hondę zainwestuj w to(klik) (http://www.matras.pl/poradnik-interpunkcyjny,p,4972).
bartek_levis
07-07-16, 12:32
jak chcesz uniknąć rudej szmaty to szukaj zdrowego Aerodeck z 1,5 lub 1,6 są zdecydowanie lepiej zabezpieczone niż 5D a duży bagażnik czy ponadczasowa bryła autka to kolejne atuty, co do kosztów eksploatacji to jak wyżej piszą: jak dbasz tak masz... jeśli unikniesz najtańszych szrotów to jest szansa na zdrowy egzemplarz którym parę lat się pocieszysz