Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Podłokietnik i obicia dzwi wytarty materiał

gregor36
26-06-16, 13:26
Witam Bardzo bym prosił o jakieś rady odnośnie wytartego materiału podłokietnika i w drzwiach przy uchwytach do zamykania.
Można to jakoś wymienić odświeżyć itd...

esbe
26-06-16, 15:04
Mozna. Kazdy tapicer Ci to zrobi :-)

Wysłane z mojego Lenovo K50-t5 przy użyciu Tapatalka

gregor36
26-06-16, 15:35
Spodziewałem sie czegoś więcej ale ok a może info jak zdemontować z Dzwi ta tapicerkę nie ściągając całego boku

filipfm
26-06-16, 16:17
Mam temat na swiezo. ten tapicerowany parapecik w boczkach jest przykrecany od srodka kilkoma wkretami, a ten materialowy fragment w plaszczyznie boczku jest klejony bezposrednio na boczek i nie da sie go zdemontowac jako fragment.

gregor36
26-06-16, 20:36
to nie ma szans na naprawę tego zje........ ustrojstwa

esbe
26-06-16, 21:25
Wszystko sie da. Cale boczki mozesz kupic używane. A tak jak pisalem wcześniej donry tapicer nie powinen miec z tym żadnych problemów.

filipfm
26-06-16, 21:36
Wszystko sie da. Cale boczki mozesz kupic używane. A tak jak pisalem wcześniej donry tapicer nie powinen miec z tym żadnych problemów.

Przy takim wyborze i cenach używek tapicer może wyjść drożej. Ja się orientowalem ile by wziął za zmianę tapicerki na skórę na boczkach - 250/szt. Oczywiście materiał byłby tańszy ale i tak moim zdaniem może być drożej niż uzywka

esbe
27-06-16, 11:40
Zgadzam sie, ale kolega nic nie pisal o kosztach. Wiec doradzam wszystkie mozliwe sposoby.

gregor36
27-06-16, 14:55
Nie wiadomo w jakim stanie kupisz używkę może być gorsza od tej co mam .Myślałem o pomalowaniu tego farba strukturalna z tym że kupię jakieś najtańszą tapicerkę i wypróbuję co z tego będzie

filipfm
27-06-16, 15:09
Teraz jestem lost. Chcesz material lakierowac farba strukturalna? Albo nie zrozumialem co Ci sie powycieralo. Myslalem, ze tkanina.

gregor36
27-06-16, 15:13
tkanina ale ciekawe jak wyjdzie jak ją polakieruję

kiedyś na allegro widziałem oryginalne skórzane podłokietniki te w drzwiach ale gość miał tylko prawe

filipfm
27-06-16, 15:27
tkanina ale ciekawe jak wyjdzie jak ją polakieruję

nie wroze temu eksperymentowi niczego dobrego ;)

kiedyś na allegro widziałem oryginalne skórzane podłokietniki te w drzwiach ale gość miał tylko prawe

Zdarzaja sie, ale to niezbyt czesta oferta. I dodatkowo - o czym przekonalem sie niedawno, ze skora ma tyle wspolnego co waz strazacki z boa dusicielem ;)

esbe
27-06-16, 23:52
Popros o szczegolowe fotki tych boczkow jak będziesz kupowal i tyle.