Zobacz pełną wersję : Podłokietnik i obicia dzwi wytarty materiał
Witam Bardzo bym prosił o jakieś rady odnośnie wytartego materiału podłokietnika i w drzwiach przy uchwytach do zamykania.
Można to jakoś wymienić odświeżyć itd...
Mozna. Kazdy tapicer Ci to zrobi :-)
Wysłane z mojego Lenovo K50-t5 przy użyciu Tapatalka
Spodziewałem sie czegoś więcej ale ok a może info jak zdemontować z Dzwi ta tapicerkę nie ściągając całego boku
Mam temat na swiezo. ten tapicerowany parapecik w boczkach jest przykrecany od srodka kilkoma wkretami, a ten materialowy fragment w plaszczyznie boczku jest klejony bezposrednio na boczek i nie da sie go zdemontowac jako fragment.
to nie ma szans na naprawę tego zje........ ustrojstwa
Wszystko sie da. Cale boczki mozesz kupic używane. A tak jak pisalem wcześniej donry tapicer nie powinen miec z tym żadnych problemów.
Wszystko sie da. Cale boczki mozesz kupic używane. A tak jak pisalem wcześniej donry tapicer nie powinen miec z tym żadnych problemów.
Przy takim wyborze i cenach używek tapicer może wyjść drożej. Ja się orientowalem ile by wziął za zmianę tapicerki na skórę na boczkach - 250/szt. Oczywiście materiał byłby tańszy ale i tak moim zdaniem może być drożej niż uzywka
Zgadzam sie, ale kolega nic nie pisal o kosztach. Wiec doradzam wszystkie mozliwe sposoby.
Nie wiadomo w jakim stanie kupisz używkę może być gorsza od tej co mam .Myślałem o pomalowaniu tego farba strukturalna z tym że kupię jakieś najtańszą tapicerkę i wypróbuję co z tego będzie
Teraz jestem lost. Chcesz material lakierowac farba strukturalna? Albo nie zrozumialem co Ci sie powycieralo. Myslalem, ze tkanina.
tkanina ale ciekawe jak wyjdzie jak ją polakieruję
kiedyś na allegro widziałem oryginalne skórzane podłokietniki te w drzwiach ale gość miał tylko prawe
tkanina ale ciekawe jak wyjdzie jak ją polakieruję
nie wroze temu eksperymentowi niczego dobrego ;)
kiedyś na allegro widziałem oryginalne skórzane podłokietniki te w drzwiach ale gość miał tylko prawe
Zdarzaja sie, ale to niezbyt czesta oferta. I dodatkowo - o czym przekonalem sie niedawno, ze skora ma tyle wspolnego co waz strazacki z boa dusicielem ;)
Popros o szczegolowe fotki tych boczkow jak będziesz kupowal i tyle.