Zobacz pełną wersję : uchwyt na kubek dla pasażerów tylnej kanapy
Witam,
mam pytanko czy ktoś z was próbował kiedyś zamontować uchwyt na kubek w tylej części podłokietnika, zamiast popielniczki?
Udało się to komuś?
Witam,
mam pytanko czy ktoś z was próbował kiedyś zamontować uchwyt na kubek w tylej części podłokietnika, zamiast popielniczki?
Udało się to komuś?
Myślałem kiedyś nad tym, lecz jest tam niestety za mało miejsca po wyjęciu kiepiki by zrobić takie rzeczy, były akcesoryjne wkłady w podłokietnik na dwa kubki :D
Natomiast ja myślałem kiedyś nad tym by w podłokietniku tylnej kanapy zrobić uchwyty na kubki, np. coś w rodzaju wysuwanego jak jest to w C-Klasie W203.
Lecz dużo bardziej przydatny jest ten w przedniej części pojazdu np. z Integry pod przednią popielniczką.
Ten akcesoryjny wkładany w podłokietnik to chyba tylko dla zbieraczy "wszystkiego co OEM", bo to za cholerę nie jest funkcjonalne.
A może po wyjęciu popiołki podejdzie tam jakiś łamany uchwyt, coś jak w VII genie, po lewej stronie kierownicy?
Oprócz tego co napisał Michał, był też OEM dokładany na tylną kanapę, tak jakby w miejscu podłokietnika, tylko na siedzeniu. Widziałem na ebayu z USA, kosztował furmankę pieniędzy, ale teraz nie mogę go znaleźć
Z przodu już sobie swojego czasu coś zaadoptowałem ;-)
Myślałem o czymś na tył, kurnia szkoda, że nikomu nic takiego nie udało się wyrzeźbić ;-)