PDA

Zobacz pełną wersję : Konsola 2din w Civic VI gen

Ledres
09-06-16, 22:34
Interesuje mnie wymiana zwykłej typowej konsoli na taką 2din gdzie zamiast suwaków są pokrętła. Tylko chciałem zapytać: czy da radę zrobić taką podmiankę na zasadzie p&p czy jest więcej rzeźbienia z tym? Z poradników wiem, że ta zwykła konsola, która ma suwaki jest z cięgnami. Jak wygląda sprawa z podłączeniem konsoli, która ma już pokrętła?

firstborne
10-06-16, 11:45
Interesuje mnie wymiana zwykłej typowej konsoli na taką 2din gdzie zamiast suwaków są pokrętła. Tylko chciałem zapytać: czy da radę zrobić taką podmiankę na zasadzie p&p czy jest więcej rzeźbienia z tym? Z poradników wiem, że ta zwykła konsola, która ma suwaki jest z cięgnami. Jak wygląda sprawa z podłączeniem konsoli, która ma już pokrętła?

Trochę roboty jest.

Potrzebny Ci jest cały rozdzielacz (obudowa nagrzewnicy, nagrzewnica) z silniczkiem na potencjometr, wiązka, wentylator, panel, dyfuzor środkowy i żeby było bez lipy cały stelaz co jest pod deska bo w eu jest inny niz w usdm.A z większa rzeźbą to możesz miec tylko panel i cała wiązkę z silniczkami i da się zrobić

Ledres
10-06-16, 14:01
Ojoj czyli za dużo roboty jak dla mnie. Chciałem dodać sobie cup holder wysuwany z tego jednego dina ale trzeba będzie wymyślić coś innego...

Piotrek275
06-02-17, 15:39
Odgrzeję trochę kotleta, czy do europejskiej wersji podejdzie po tych przeróbkach tylko 2din USDM czy japońska wersja z pokrętłami po drugiej stronie też da radę? Dokładnie taka http://carphotos.cardomain.com/ride_images/4/508/749/38767874203_large.jpg

firstborne
07-02-17, 11:21
Odgrzeję trochę kotleta, czy do europejskiej wersji podejdzie po tych przeróbkach tylko 2din USDM czy japońska wersja z pokrętłami po drugiej stronie też da radę? Dokładnie taka http://carphotos.cardomain.com/ride_images/4/508/749/38767874203_large.jpg

To to samo, jedyny problem może być przy wyprowadzeniu wiązki co to by przewody nie były do tych pokręteł za krótkie.

Piotrek275
07-02-17, 16:33
Dziękuję bardzo za odpowiedź :)