Zobacz pełną wersję : różnica między Lsi a i ????hydro zagadka
witam mam pytanie czym rózni sie lsi a i , jest to wersja wyposażenia, gośc który my sprzedawał hondzie lsi 1.5 mówił że to jakis pierwowzór vtec (chyba bzdury) jak sprawdzam specyfikacje silników to wszystko to samo moc i moment obroty tez . może ktoś wie ocb?
nikt nie wie nic w tym temacie? :(
Lsi są "dobrze" wyposażone elektryka, wspoma itp.
pozdr
dokładnie, wersje LSi to bogate wyposażenie
mam lsi i jest to tylko elektryka szyb i szyberdachu... (chyba że wspomaganie kierownicy to też dodatek :) )
ja mam lsi elektryka szyb, lusterek, szyberdachu, wspomaganie kiery, elektryczna korekta świateł, centralny zamek, welurowa tapicera
pozdr
To ja mam LSI i mam elektryke szyb i szyberdachu, poduszke, centralny, regulacje świateł i kierownicy, klime oraz lampkę w bagażniku :) I to wszystko w D13B2
wygląda na to że Lsi w zależności może od rocznika wyposażony był bardzo różnie....
no to ja mam okrojoną wersje jakąś :) tez mam lsi . mam 2 poduszki, wspomaganie, elektryczne szyby, szyberdach, lusterka , ale ktos zaje.... centralny zamek :( pozdrawiam
Bogata nie oznacza wszystko. Same poduszki i elektryka to jest bardzo duzo. są tacy co nie mają nic. Mi się wydaje że popraostu montowali róznie.