PDA

Zobacz pełną wersję : Klimatyzacja do ep3

DAMIAN_EP3
31-05-16, 14:28
Witam ... od jakiegos czasu jestem szczesliwym posiadaczem EP3 :-) ... ma Ona jednak mala wade a mianowicie- nie ma klimatyzacji :-(
i tutaj pytanie a zarazem prosba do wszystkich zorientowanych - czy mozna załozyc klimatyzacje do takiego auta ?? i nie chodzi mi tutaj nawet o ewentualne koszty ..tylko o to czy sie da.. czy to bedzie dzialac .. czy trzeba szukac kompletnej z jednego auta?? czy mozna sobie samemu kompletowac ?? i co taki komplet ma zawierac??? jestem laikiem w tym temacie wiec za kazda dobra rade bede wdzieczny .. z gory dziekuje i pozdrawiam

analyzer64
31-05-16, 15:23
Jak nie ma klimatyzacji? Moje EP1 nawet ma.

DAMIAN_EP3
31-05-16, 16:44
...no nie ma :-( ...z tego co zdążyłem się zorientować to wychodziły takie modele - na życzenie klienta... rzekomo mniejsze obciążenie silnika i takie tam :-)

genior
31-05-16, 21:59
pokaż zdjęcie z deski rozdzielczej i kokpitu

radek0684
31-05-16, 22:11
Klima była opcją w ep3, w końcu to 20kg zbędnej masy ;)

filipfm
01-06-16, 11:45
Tak, w 2001 roku auto kosztowało 100 tys i było bez klimy, którą dorzucali w promocji ;) Uwzględniając inflację i siłę nabywczą to obecny TypeR jest w niezłej promocji ;)

jozek_marek
13-09-16, 10:51
No Panowie, kotlecik do góry :)
To jak jest z tą klimą? Borykam się z podobnym problemem, tylko ja jestem jeszcze przed zakupem EP3.
Obstawiam, że idzie zrobić swapa klimy i to w dość prosty sposób - VII gen nie jest jakąś nowością technologiczną...
Wystarczy wrzucić graty i podmienić nagrzewnicę i teoretycznie będzie hulało?