Zobacz pełną wersję : Jazda bez uszczelki maski
Witam, dzisiaj zdjalem uszczelkę maski(ta przy grillu) żeby pod nią wyczyścic bo zbiera tam się dużo syfu. Niestety polamalem spinki. Do czasu aż przyjadą nowe spinki odpuscilem sobie mocowanie uszczelki na klej czy inne druciarstwo... Czy można jeździć bez tej uszczelki? Maska się nie otworzy ani nic?
Jeżdżę bez uszczelki w EG od 4 lat, bo jakoś nie zebrało mi się na… zakup spinek. I nic się autu nie dzieje.
Jeżdżę bez uszczelki w EG od 4 lat, bo jakoś nie zebrało mi się na… zakup spinek. I nic się autu nie dzieje.
Słyszałem teksty typu, ze maska może się sama podczas jazdy otworzyć itp. LOL :d Dziękuję za odpowiedź, miłego wieczoru i pozdrawiam :)
Laminat tak. Jak nie założysz spinek, tylko ufasz mocowaniu w oryginalnym miejscu. Ale żeby uszczelka miała wpływ? nieee :D nie sądzę.
Bzdura. Moja uszczelka wisi bo.wisi. przez 4lata zrobila 140 tys km i nic sie nie otworzylo itp. Poprostu tona syfu sie zbiera w komorze silnikai tyle
Wyslane z Huyawez P8 ;)