Zobacz pełną wersję : Czy da rade przerzucic?
Witam czy do em2 da rade wloYc gwint z innej budy no z iv da sie do v i na osdwrot a do em2 bo rynek nie rozpieszcza em2 jeski chodzi o zawieche
2. Czy ktos sciagal kiedys zaslepki do halogenow ? Jak je sciagnac bo ja mam ciezka reke a nie chce tego polamac zeby w razie co wlozyc dzieki za pomoc z Gory
Buda EP ma podobny zawias, jak nie ten sam... ;)
potrzebuje wiedziec czego szukac chcialbym zawieche AP ale do modelu EM2 na stronie sa tylko spreżyny szukam gwintu do 2 tys zł do EM2 i zaczynam sie gubic a moze wlasnie by cosp odeszło z innego
AP nie produkuje gwintu do VII gen.
Co do Em2 to zawieszenia są takie same w tej generacji, ale na jedną rzecz musisz zwrócić uwagę - na średnicę śrub (mocujących zwrotnice do amora) na przodzie - przed liftem (01-03r) jest to 14mm a po lifcie (04-05r) 16mm.
Możesz poszukać gwintu z EP3 (najłatwiej znaleźć) lub np. Acury RSX ale miej na uwadze że te auta w odróżnieniu od civiców od początku wychodziły ze śrubą 16mm. W przelifcie czeka cię rozwiercenie otworów lub podmianka zwrotnicy na poliftową.
MAM po lifcie z roku 2004 cvzyli szukac gwintu z ep3 i wtedy bez kombinowania podejdzie? nie chce totalnych spasow przód 7 tyl 5 cm
Tak, każdy gwint z ep3/rsx podejdzie do polifta