Zobacz pełną wersję : Kenwood KAC-6402 i magnat b30
Witam, jestem nowy i chciałbym wiedzieć czy to dobry wybór, i ile za niego można maksymalnie wydać aby nie przepłacić
Jak ma tylko trochę połomotać, to nie tylko dobry, ale i najlepszy wybór. Zapłać ile uważasz za stosowne.
Jak jesteś nowy, to postaraj się pisać tam gdzie trzeba, czyli w takim bardzo długim wątku na górze, który służy do zadawania takich pytań.
ok, chciałem wiedzieć czy 500zł to dużo za taki zestaw z kablami czy powinienem szukać czegoś innego i u kogo innego
Cenę możesz ocenić wyłącznie sam z perspektywy własnego portfela i widzimisię. My nie wiemy czy to jest dla Ciebie dużo, czy mało, a już z pewnością nie wiemy czy sprzedawca jest godny zaufania.
Ja osobiście nigdy bym nie kupił magnata bo według mnie to od jakiegoś czasu to zrobił się tej firmy hipermarketowy produkt. Ja osobiście wolałbym dozbierac trochę więcej pieniędzy i kupić coś z jbl albo helixa ale to tylko moje zdanie.
Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
Jbl to dno najlepiej kupic jakis markowy glosni alpine swr albo rockford fosgate hifonics . Polozyc znacznie wiecej do tego obliczyc litraz i strojenie . Kupic pozadny piec ktory dobrze napedzi . Dobre kable a napewno bedziesz zadowolony w 300% sluchanie to przyjemnosc z konkretnym niskim basem:d
Zależy z jakiej serii jbl. A poza tym i tal o niebo lepiej zagra niz magnat
Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
firstborne
11-05-16, 09:35
Jbl to dno najlepiej kupic jakis markowy glosni alpine swr albo rockford fosgate hifonics . Polozyc znacznie wiecej do tego obliczyc litraz i strojenie . Kupic pozadny piec ktory dobrze napedzi . Dobre kable a napewno bedziesz zadowolony w 300% sluchanie to przyjemnosc z konkretnym niskim basem:d
Kolega pewnie startuje z audio, gdzie "nie chce przepłacić", a Ty byś mu od razu hajend dał. Od czegoś trzeba zacząć.
Lepiej by wyszedl gotowkowo niz kupic seryjny zestaw skrzynke czy cos troszke wiecej kasy ale o wiele lepsza jakosc:)