Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Kenwood KAC-6402 i magnat b30

wilk23
08-05-16, 21:30
Witam, jestem nowy i chciałbym wiedzieć czy to dobry wybór, i ile za niego można maksymalnie wydać aby nie przepłacić

!markos
08-05-16, 21:39
Jak ma tylko trochę połomotać, to nie tylko dobry, ale i najlepszy wybór. Zapłać ile uważasz za stosowne.

Jak jesteś nowy, to postaraj się pisać tam gdzie trzeba, czyli w takim bardzo długim wątku na górze, który służy do zadawania takich pytań.

wilk23
09-05-16, 11:00
ok, chciałem wiedzieć czy 500zł to dużo za taki zestaw z kablami czy powinienem szukać czegoś innego i u kogo innego

!markos
09-05-16, 11:14
Cenę możesz ocenić wyłącznie sam z perspektywy własnego portfela i widzimisię. My nie wiemy czy to jest dla Ciebie dużo, czy mało, a już z pewnością nie wiemy czy sprzedawca jest godny zaufania.

kamil19
09-05-16, 20:54
Ja osobiście nigdy bym nie kupił magnata bo według mnie to od jakiegoś czasu to zrobił się tej firmy hipermarketowy produkt. Ja osobiście wolałbym dozbierac trochę więcej pieniędzy i kupić coś z jbl albo helixa ale to tylko moje zdanie.

Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka

dawidEj2
09-05-16, 23:14
Jbl to dno najlepiej kupic jakis markowy glosni alpine swr albo rockford fosgate hifonics . Polozyc znacznie wiecej do tego obliczyc litraz i strojenie . Kupic pozadny piec ktory dobrze napedzi . Dobre kable a napewno bedziesz zadowolony w 300% sluchanie to przyjemnosc z konkretnym niskim basem:d

kamil19
10-05-16, 20:08
Zależy z jakiej serii jbl. A poza tym i tal o niebo lepiej zagra niz magnat

Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka

firstborne
11-05-16, 09:35
Jbl to dno najlepiej kupic jakis markowy glosni alpine swr albo rockford fosgate hifonics . Polozyc znacznie wiecej do tego obliczyc litraz i strojenie . Kupic pozadny piec ktory dobrze napedzi . Dobre kable a napewno bedziesz zadowolony w 300% sluchanie to przyjemnosc z konkretnym niskim basem:d

Kolega pewnie startuje z audio, gdzie "nie chce przepłacić", a Ty byś mu od razu hajend dał. Od czegoś trzeba zacząć.

dawidEj2
12-05-16, 11:00
Lepiej by wyszedl gotowkowo niz kupic seryjny zestaw skrzynke czy cos troszke wiecej kasy ale o wiele lepsza jakosc:)