Zobacz pe³n± wersjê : Cd error
Mam problem z radiem , po w³o¿eniu p³yty do napedu czy to orginalnej , czy skopiwowanej czy nawet czyszczacej mam komunikat CD ERROR. Ktos ma podobny problem , czy czeka mnie wymiana radia na nowe. Jak zyc bez p³yt?:mad:
Mam to samo. Pewnie zabrudzony lub uszkodzony laser. Najpro¶ciej kupiæ emulator zmieniarki i nie przejmowaæ siê tym.
hmm ... tak sobie w³a¶nie u¶wiadomi³em, ¿e nigdy nie w³o¿y³em p³yty CD do napêdu na konsoli :D Nawet nie wiem czy dzia³a ...
Mam problem z radiem , po w³o¿eniu p³yty do napedu czy to orginalnej , czy skopiwowanej czy nawet czyszczacej mam komunikat CD ERROR. Ktos ma podobny problem , czy czeka mnie wymiana radia na nowe. Jak zyc bez p³yt?:mad:
u mnie 2 razy siê zdarzy³o ,¿e zawiesi³ siê napêd obracaj±cy p³ytê ( po w³o¿eniu p³yta sta³a w miejscu ) i te¿ pokazywa³o "error" - rozwi±zaniem by³o popchniecie kilka razy p³yty w szczelinie napêdu zgodnie z kierunkiem obrotu i pomog³o ... sprawdz czy p³yta siê krêci u Ciebie ?