PDA

Zobacz pełną wersję : Oryginalne felgi 17 do Tourera

gaciar
09-04-16, 15:08
Witam Wszystkich!
Piszę pierwszego posta jako szczęśliwy posiadać Tourera 1.8 MT Lifestyle w kolorze alabaster silver :) Chciałbym spytać forumowiczów czy ktoś zmieniał fabryczne felgi na któreś z oferty akcesoriów dedykowanych dla Civica - czyli felgi Cobalt, Radium, Neon etc. Jeśli tak to gorąca prośba o zdjęcia :) Myślałęm o czarnych Neonach ale gdzieś czytałem, że czarne fegi optycznie pomniejszają koło...

Z Salonu wyjechałem na zimówkach i w związku ze zbliżającym się terminem zmiany na letnie przymierzam się do zakupu drugiego kompletu felg.

Pozdr,

Adam

Grzegorz K
09-04-16, 22:58
Nasze Hondy ,IX gen. tam masz wszystko do wyboru do koloru. Wystarczy przejrzeć , powodzenia.))

gaciar
10-04-16, 22:20
Już tam dotarłem wczoraj :) Z felg nie OEMowych dobre wrażenie robią ENKEI Wakasa, z tym że pojawia się pytanie czy ASO nie robić będzie ew problemów z reklamacjami np. gdyby działo się coś z zawieszeniem jeśli założę felgi które będą miały inne niż fabryczne ET... Wie ktoś jak to wygląda?

Grzegorz K
11-04-16, 15:15
Aso nigdy nie robiło problemów ani z felgami ani z oponami.Nie straciłem też gwarancji jak zmieniałem sprężyny.