Zobacz pełną wersję : Tarcze Indiglo
Witam, podstawowe oświetlenie zegarów jak dla mnie są nudne.. zacząłem od wymiany żarówek na inny kolor ale efekt nie był zadowalający wiec postanowiłem podłączyć pasek LED ale niestety nadal moim zdaniem efekt nie był do końca zadowalający wiec myśle nad kupnem tarcz indiglo SiR Replika http://moman.pl/honda-civic-1996-2000-sir-replika,52,442880.html Może ktoś używa takie tarcze i mógłby się wypowiedzieć czy efekt wygląda naprawdę tak ładnie jak na zdjęciach
firstborne
19-03-16, 11:07
Ja mam od Momana tylko wzór Spoona, dodatkowo panel nawiewu też mam podświetlany, pozostaje tylko kwestia wskazówek albo malowanie i led UV albo podświetlane (w moim temacie możesz zobaczyć, kolega z forum wykonuje taką usługę). Tarcze nie walą po oczach, barwa jest delikatna i przyjemna. Od siebie polecam :). Paski LED też miałem, ale danie paska to tylko połowa sukcesu - musisz rozłożyć folię aluminiową co to by światło ładnie się rozeszło - wtedy będzie elegancko.
Podświetlenie w momanach na żywo wyglada tak jak na zdjęciach. Polecam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nie jestem jeszcze zdecydowany jaki kolor myślę nad niebieskim oświetleniem z czerwonymi wskazówkami ale nie wiem czy niebieski nie będzie dawać po oczach