Zobacz pełną wersję : Emulator sony lambda problem?
Jakis czas temu robilem wydech w EJ6 i co sie z tym wiaze bylem zmuszony zamontowac emulator na 2 sonde. Po jakims czasie zapalil sie check po wczesniejszym lekkim szarpnieciu auta.
Pojezdzilem troche i check sam zgasl, a potem znów sie zapalil i tak jest do tej pory, i auto coraz czesciej poszarpuje, jadac np na 5 biegu nie ma mocy, szarpnie po chwili i jest moc^^
Emulator sondy jest za krotki?
Dzieki za odp :)
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
firstborne
18-03-16, 22:12
Emulator sondy jest za krotki?
Z nimi to w zasadzie jest loteria, bo wymiarowo może być dobrze i wszystko profi a i tak raz na ruski rok może wskoczyć "check". Masz Y7 polift, że masz 2 sondy? Możesz spróbować z inną, wydatek to nie jest przecież jakiś wielki, ale nigdy nic nie wiadomo.
Z nimi to w zasadzie jest loteria, bo wymiarowo może być dobrze i wszystko profi a i tak raz na ruski rok może wskoczyć "check". Masz Y7 polift, że masz 2 sondy? Możesz spróbować z inną, wydatek to nie jest przecież jakiś wielki, ale nigdy nic nie wiadomo.
Tak y7 polift, najbardziej wkurza to przerywanie i tracenie mocy co jakis czas przy spokojnej jezdzie. Check sie swieci teraz juz dluzszy czas, chodzi Ci zeby inny emulator sprobowac?
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
firstborne
18-03-16, 23:12
chodzi Ci zeby inny emulator sprobowac?
Tak, bo trwałość tych gadżetów też pozostawia wiele do życzenia.
Tak, bo trwałość tych gadżetów też pozostawia wiele do życzenia.
Akurat ten emulator który ja mam robił kumpel u siebie w pracy także może jak kupie inny to bedzie okej