PDA

Zobacz pełną wersję : Emulator sony lambda problem?

UNK
18-03-16, 18:23
Jakis czas temu robilem wydech w EJ6 i co sie z tym wiaze bylem zmuszony zamontowac emulator na 2 sonde. Po jakims czasie zapalil sie check po wczesniejszym lekkim szarpnieciu auta.

Pojezdzilem troche i check sam zgasl, a potem znów sie zapalil i tak jest do tej pory, i auto coraz czesciej poszarpuje, jadac np na 5 biegu nie ma mocy, szarpnie po chwili i jest moc^^
Emulator sondy jest za krotki?

Dzieki za odp :)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

firstborne
18-03-16, 22:12
Emulator sondy jest za krotki?
Z nimi to w zasadzie jest loteria, bo wymiarowo może być dobrze i wszystko profi a i tak raz na ruski rok może wskoczyć "check". Masz Y7 polift, że masz 2 sondy? Możesz spróbować z inną, wydatek to nie jest przecież jakiś wielki, ale nigdy nic nie wiadomo.

UNK
18-03-16, 22:41
Z nimi to w zasadzie jest loteria, bo wymiarowo może być dobrze i wszystko profi a i tak raz na ruski rok może wskoczyć "check". Masz Y7 polift, że masz 2 sondy? Możesz spróbować z inną, wydatek to nie jest przecież jakiś wielki, ale nigdy nic nie wiadomo.

Tak y7 polift, najbardziej wkurza to przerywanie i tracenie mocy co jakis czas przy spokojnej jezdzie. Check sie swieci teraz juz dluzszy czas, chodzi Ci zeby inny emulator sprobowac?

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

firstborne
18-03-16, 23:12
chodzi Ci zeby inny emulator sprobowac?
Tak, bo trwałość tych gadżetów też pozostawia wiele do życzenia.

UNK
18-03-16, 23:31
Tak, bo trwałość tych gadżetów też pozostawia wiele do życzenia.

Akurat ten emulator który ja mam robił kumpel u siebie w pracy także może jak kupie inny to bedzie okej