Zobacz pełną wersję : Sub Free Air
co o takim glosniku sadzicie :?:
jak najbardziej nie polecam
czemu :?: a co polecasz :D
nie polecam, bo z tego nigdy nie będzie dobrego basu, a to dlatego że przednia część membrany nigdy w samochodzie nie będzie oddzielona akustycznie od tylnej części, co w efekcie da bas jak z dupy.
co w efekcie da bas jak z dupy.
a jaki to jest dokładnie bas? i skąd wiesz? testowane?
a jaki to jest dokładnie bas? i skąd wiesz? testowane?
a z dupy masz jakikolwiek bas? :lol:
No to jaki stosunkowo maly sub ale z ladnym brzmieniem mozesz mi polecic myslalem o tym poniewaz zajal by stosunkowo malo mniejsca w bagazniku a uzeranie sie z moja skrzynia jakos mnie juz nie cieszy w miejsce kola niestety niemoge wsadzic do mam NOS :D
jl audio 10w0-4, skrzynia zamknięta 21 litrów
jl audio 10w0-4
super, już się nie mogę doczekać jak Kenny się nim pochwali i zaczniemy zabudowę
jak nie skopiecie skrzynki i poczekacie z tydzień grając, ale nie pałując go, aż się ułoży to powinno zagrać :)
jaka kaska za taki glosnieczek :?:
[ Dodano: Nie Paź 30, 2005 12:55 pm ]
oki juz wiem :D
wiadomo, że musi się wygrzać :D A do skrzynki się przyłożę :) Nie róbmy OT ;)
PS.
Kenny dziś dalej walczy ze złożeniem samochodu w całość ;)
Samochód złożony :razz: Jeszcze tylko wystroić, wygrzać i... znowu rozebrać boczki i naj..bać jakiejś watoliny, bo plastkiki trzeszczą :| Fajnie, bo włączyłem zapominając podpiać suba, a że całkiem fajnie było słychać i basik taki konkretny, że nawet niezauważyłem, że bez suba szło :D
ppm702, dzięki wielkie za pomoc!!! :)
oklej mata tez boczki wtedy nie bądą trzeszczały.....
ma boczki przyjdzie czas :) Zawsze do usług jak ylko czas pozwoli :) Następnym razem nie tykam kanarka i walczymy przy Twoim - szybciej pójdzie. Niestety planowałem robotę u siebie na 3h a wyszło z tego prawie 12... :( Sorki. Mam nadzieję, że Sylwek mnie nie powiesi za okupację garażu? ;)
Sylwek spoko Ziom jest i nie miał nic na przeciwko. Dla mnie też frajda była, bo mogłem choć przez chwilę dosiąść jego 90 konną Magnę :D
Na te boczki to raczej szybko musimy się umówić, bo szczerze mnie wkur...ją :|
I żadne tam "sorki" tylko dobra robota była:D
dobra robota była
się wie :D Tylko bro nie kupiliśmy w praktikerze i trzeba było się benzyną ekstrakcyjną zadowolić... ;) Następnym razem bierzemy po czteropaku :D