Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Civic VI 5D przycisk przeciwmgielnych podświetlenie

scania18r
13-03-16, 21:53
Witam mam takie pytanie związane z przyciskami przeciwmgielnych, gdyż zaraz po zakupie zorientowałem się że światła przeciwmgielne przednie były dorobione przez poprzedniego właściciela i stąd mam pytanie bo tak na przycisku są dwie diody jedna podświetlenie a druga symbolizuje włączone światła i problem z tym że tam jest cos poknocone i jak włanczam przeciwmgielne to dioda sie nie zapala, sprawdzałem na stykach nie ma napięcia wiec to nie wina żaróweczki, to jest pierwszy problem a drugi jest taki że jak wciskam przycisk od pm. przednich to przycisk sie wciska jakby do środka i jak wcisnę jescze raz to wraca do normalnej pozycji a ten od pm. tylnych to poprostu odbija i odrazu wraca do normalnej pozycji, ale światła włącza, to normalne czy coś nie tak z przyciskiem ?

A i jeszcze jak by ktoś miał jakieś schematy dotyczące świateł przeciwmgielnych a najlepiej samej kostki przycisku to był bym wdzięczny za podesłanie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

firstborne
13-03-16, 23:57
pozycji a ten od pm. tylnych to poprostu odbija i odrazu wraca do normalnej pozycji, ale światła włącza, to normalne czy coś nie tak z przyciskiem ?
Tak ma być.

scania18r
14-03-16, 01:24
Juz sie bałem że będe musial szukać nowego :D, to zostaje mi tylko problem z tymi żaróweczkami

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk