Zobacz pełną wersję : Kable zapłonowe B18C4
Witam właśnie zamierzam zakupić nowe kable zapłonowe do mojego civic-a Silnik B18c4. Jakie polecacie ? Prosze o nazwy i linki ewentualnie.
Polecam NGK i Beru, cena może wyższa od najtańszych "chińczyków", ale warte swojej ceny.
Obecnie jeżdżę na tańszej alternatywie Bosch-a i też nie narzekam, auto pali na dotyk. Kupione oczywiście w IC,a nie allegro gdzie ceny może niższe,ale i setki podróbek. Kilka dych oszczędności przy zakupie w sieci,a później jaki to Bosch ch**owy, kable padły po miesiącu itp.
Sumitomo. Haparts.pl pozdrawiam.
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Sumitomo. Haparts.pl pozdrawiam.
Na haparts nie widziałem żadnych kabli zapłonowych do B18C4
Zadzwoń do nich będziesz zadowolony.
Do swojej bseri czekałem miesiąc na zamówienie ale było warto nie ma porównania jakościowo z innymi.
Zadzwoń do nich będziesz zadowolony. Pozdrawiam.
Do swojej bseri czekałem miesiąc na zamówienie ale było warto nie ma porównania jakościowo z innymi.
Zamówiłem już prosto z hurtowni przez kumpla mechanika NGK 242 zł mi wyszło, więc cena bardzo podobna do tych z allegro a tu mam pewność że oryginał i bez problemu z gwarancją.
Zamówiłem już prosto z hurtowni przez kumpla mechanika NGK 242 zł mi wyszło, więc cena bardzo podobna do tych z allegro a tu mam pewność że oryginał i bez problemu z gwarancją.
Tez będą śmigać. Świeczki jeszcze do kompletu ;)
no ale to NGK a nie SUMITOMO, a poza tym yyy jaka gwarancja? Na przewody, które działają 15 lat? Jak się reklamuje przewody? :confused:
Ngk niebieskie ( do japonców) sa dobrej jakosci i mozna bez problemu brać.
Jeśli to nie tajemnica- ile kosztuja kable sumimoto ? Szkoda, ze na stronie nie macie takich rzeczy pokatalogowanych( zeby wiedziec ile cos moze kosztowac, z takich eksploatacyjnych rzeczy) Sciagasz je Dzida jako oem hondy, czy aftermarket Sumimoto?? W dwóch hondach, które miałem były orginalne 15-20 letnie przewody i silniczek chodził na nich jak zegarek.
A przewody dużo ludzi reklamuje, bo zgaduja- auto nie rowno pracuje- ostatnio zmieniane kable to napewno one- efekt jest aki ze 99% reklamacji kabli NGK to sprawne przewody.
Sumitomo Haparts OEM honda. Przynajmniej ja tak miałem cena nie powala tak ze nie ma lipy .
Pozdrowienia
no ale to NGK a nie SUMITOMOI jaka będzie różnica w użytkowaniu? Taka wiesz, mierzalna, odczuwalna.
Tez będą śmigać. Świeczki jeszcze do kompletu ;)
Świeczki wymieniłem już z miesiąc temu, bo miałem problem że już nie chciała ciągnąć za bardzo przy ok 200 km/h wymieniłem świece i pomogło teraz problem znów wrócił czas na przewody
Jak rozumiem świece Ngk dedykowane ? Dla mnie 200 to jest masakra ;) nawet nie sprawdzam ;)
Jak rozumiem świece Ngk dedykowane ? Dla mnie 200 to jest masakra ;) nawet nie sprawdzam ;)
Jasne że tak