PDA

Zobacz pełną wersję : Swap skrzyni autmat na manual, silnik d15b7

Crafi
16-08-08, 20:35
Witam, posiadam honde civic coupe V gen 1,5 LSI 94' mam w niej skrzynie automatyczna, chce sprzedac to auto ale nie chce ono pojsc za 5 tys z powodu tej wlasnie skrzyni :D

Kupowałem ja z myślą o przekładce skrzyni no i oczywiście miało to byc moje auto a nie z myślą o sprzedazy no ale zmienily sie plany "na zycie" i chce sprzedać hanke.

Pytanie czy jak bym sie podjął przekładki to jaki by był to koszt i czy w ogolę sie opłaca? Czy lepiej spuścić z ceny? Wydaje mi sie ze 5 tys zl to nawet za automat nie jest cena wygórowana.

Co Wy o tym sadzicie?

Sławek
16-08-08, 22:05
W dziale "Turbo, N/A, Swap" masz kilka tematów o tym- tam powinieneś znaleźć odpowiedź.

Crafi
16-08-08, 23:37
No ale jak myslisz czy to w ogolę opłacalne?

Furious
17-08-08, 00:26
Ja bym sobie darowal, spore koszty i duzo pracy.

Crafi
17-08-08, 12:17
No ale slyszalem ze tiesto to robil :P z tym ze jego auto zapewne wiecej warte od mojego hehe :P

BARTAS998
18-08-08, 10:10
tak, ale Tieesto robil swap przeciez na H22, wiec czy tak czy tak nie mogl zostac przy tamtej automatycznej skrzyni.

Potrzebowalbys skrzynie, te wszystkie patyki od biegow i kompa z automata, do tego liczniki z manuala i nie wiem czy w 1000 zl bys sie zmiescil, jezeli robilbys sam to moze i tak, ale czy oplaca sie dokladac do interesu? Moim zdaniem nie...

wunat
18-08-08, 10:28
NoName opisywal na forum co trzeba zrobic i ile to boli.