PDA

Zobacz pełną wersję : CRX - na co zwrócić uwagę

Szycha
06-03-16, 23:03
Cześć. Rozglądam się za Hondą CRX i mam tutaj pytanko do Was - na co najbardziej zwrócić uwagę przy kupowaniu takiego autka? Oprócz podstaw jakie 'obowiązują' przy zakupie autka, czy na coś powinienem przykuć uwagę? Wolę zapytać Was póki mam czas, bo całkiem niedawno miałem "okazję" w mojej okolicy zgarnąć CRX'a EE8 za niską kwotę, ale niestety - ktoś był szybszy. :P

Póki co zatrzymałem się z ogłoszeniami i stoję przy CRX ED9 D16z5. Niestety zbyt wiele ogłoszeń nie pojawia się, a za 'gotowymi' hondami za ponad 10 tyś. nie rozglądam się. :P

Wenega
08-03-16, 09:45
Za 10 tyś to ciężko teraz kupić dobrą bazę jeśli chodzi o Ed.. Generalnie zwracamy uwagę na blachę i jeszcze raz blachę

Szycha
09-03-16, 23:31
Pisalem z pewnym gosciem, ktory sprzedaje crx'a, czekam na wiecej zdjec, bo do auta mam spory kawalek do przejechania. Nadkola tylne byly robione (pytanie czy dobrze czy tylko do sprzedazy), wiatrak ciagle chodzi, bo ponoc tylko czujnik temperatury do wymiany, a progi (z zalozonymi plastikowymi oslonami) od strony kanalu wygladaja okej, a jak wiadomo poki nie zdejmie sie tych oslon to jest okej. Dopiero po zdjeciu plastiku z progow zaczyna sie bolaczka.

Jak myslicie z tym chodzacym wiatrakiem to moze byc spory problem? Czy to moze byc po prostu wina czujnika temperatury, do ktorego ponoc ciezko dostac sie.