Zobacz pełn± wersję : wymiana tylnych lamp z polifta
Witam.
Chciałem wymienić blendę oraz kierunki. Gdzie¶ wyczytałem ze te lampy obok blendy s± inne w polifcie czy to prawda i czy trzeba wymeniać od razu cały ten pas lamp? i drugie pytanie - Czy wszystkie tylne lampy z polifta pasuj± do przedlifta czy trzeba cos rzeĽbić?
Pozdro!
Z tego co pamiętam temat już się przewijał, przyjrzyj się auto poliftowym i przed z wł±czonymi ¶wiatłami - w polifcie pozycyjne masz tylko poza klap±, w przedlifcie pozycja jest też na klapie. Kiedy¶ chciałem założyć tylko lampy z polifta do oryginalnej blendy z przedlifta, żeby nie przerabiać instalacji ale też trzeba byłoby co¶ docinać i rzeĽbić w tych plastikach. Osobi¶cie nie mam zdolno¶ci w tym kierunku i nawet odkręcenie i przykręcenie lampy tej poza klap± sprawiło, że już nie udało mi się oryginalnie poskładac plastików i nie potrafię tego zrobić jak było i woda jako¶ dziwnie płynie w tym miejscu.
Z tego co pamiętam temat już się przewijał, przyjrzyj się auto poliftowym i przed z wł±czonymi ¶wiatłami - w polifcie pozycyjne masz tylko poza klap±, w przedlifcie pozycja jest też na klapie. Kiedy¶ chciałem założyć tylko lampy z polifta do oryginalnej blendy z przedlifta, żeby nie przerabiać instalacji ale też trzeba byłoby co¶ docinać i rzeĽbić w tych plastikach. Osobi¶cie nie mam zdolno¶ci w tym kierunku i nawet odkręcenie i przykręcenie lampy tej poza klap± sprawiło, że już nie udało mi się oryginalnie poskładac plastików i nie potrafię tego zrobić jak było i woda jako¶ dziwnie płynie w tym miejscu.
Inaczej. W przedliftach w klapie masz W21/5W a w polifcie W5W tzn nie ma stopu
A da radę włożyć sam± blendę z polifta do przedlifta bez rzeĽby? Tam poza wstecznymi chyba nie ma żadnych lamp...
Da się, ale wtedy stracisz swiatła przeciwmgielne, które masz teraz w blendzie. Musiałby¶ też kupić poliftowe ¶wiatła pozycyjne bo one z tego co wiem s± zespolone z przeciwmgielnymi w jednym kloszu.
Czyli jest trochę dłubania więc temat odpuszczę.
Dzięki za odpowiedĽ. Pozdro!