Zobacz pełną wersję : Głosniki na przód honda civic VI jakie polecacie?
Witam,
Poszukuję dobrych głośników przednich do ej9 w 160mm jest mały wybór czy 165mm siada normalnie jeżeli dam dystanse
Tematow pewnie juz troche bylo ale sa one juz stare przynajmniej ja nie mogę znaleźć nic konkretnego takze powielam temat i z gory dzieki za odpowiedzi ;)
Brawo...
Ps.
Ja bym kupił jakieś żółte. Albo czarne.
W ikei czasami można dorwać lekko uszkodzone za małą kwotę :)
O **** wam chodzi ? Czego nie rozumiecie ze takie żałosne odpowiedzi z waszej strony :)
firstborne
25-02-16, 21:38
Na żałosne pytanie masz równie żałosne odpowiedzi. Masz 375 stron tematu o audio, ale widać wolisz iść na łatwiznę niźli trochę poczytać. Korzystanie z forum na tym nie polega.
Nie na łatwiznę tylko tak jak już wyżej napisałem tematy są stare ostatnie jakie znalazłem to z 2013r nie rozumiem takich ludzi jak wam się może chce pisać takie odpowiedzi żałosne zamiast odpowiedzieć normalnie lub w ogóle nic nie pisać. Pozdro dla normalnych narazie :)
Wszystko zalezy jaka kasa dysponujesz i co chcesz osiagnac? Drzwi będziesz wygluszal? Jak nie to jakiekolwiek sie nadadzą.
do 300zl bo wydaje mi sie ze to juz bedzie dobrze gralo ;) tak drzwi tez bede wygluszal. I orientujesz sie czy 165mm siada normalnie i nie beda blokowaly szyby czy bedzie trzeba dystanse montowac ?
Nie jestem pewny co do 6g, ale 4g, 5g i prelude 4g, 5g dystansow wymagaja. Nie jestem znawca w tym temacie, ale ludzie proponuja zestawy odseparowane. Jeszcze pytanie jak to zasilisz. Jak pod radio to jakie? Wszystkie radia do okolo 500 zl zagraja podobnie i trzeba pamietac, ze zadne chyba nie oferuje wiecej mocy niz 15 W na kanal.
Próbowałem się edukować właśnie na ten temat i tez jasno nikt nie napisał czy siadają bez dystansu czy nie... pod wzmacniacz będę podpinal ;)
Nie no totalnie bezkrytyczny jesteś, dramat.
1. jest jeden bardzo długi wątek, w którym zadajemy takie pytania
2. odpowiedzi na takie pytania jest w tym wątku pierdyliard
3. wystarczy umieć obsłużyć filtr cenowy na Allegro, żeby wiedzieć co możesz kupić
A w odpowiedzi na Twoje pierwsze pytanie, na które spodziewałeś się uzyskać multum odpowiedzi, ale wciąż nie rozumiesz z jakiego powodu ich nie uzyskałeś, odpowiem więc poniżej:
Poszukuję dobrych głośników przednich
Proponuję: http://allegro.pl/i5078620295.html
Myślę, że spełnią oczekiwania ujęte w pierwszym poście: są dobre.
Czlowieku po co lapiesz za slowka i szukasz literowek? Wiem ze smiesznie napisalem na poczatku "poszukuje dobrych glosnikow przednich" ale wzialem to zaraz poprawilem wiec wez odpusc chyba nie jestes na tym forum tylko po to zeby smiac sie z kogos ze napisal jak "idiota" :D (wnioskujac po tym jak dlugo tu juz jestes i ilosci postow ;) ) Piszac tu oczekiwalem zeby ktos mi polecil jakies glosniki ktore sa juz prze testowane przez niego/nich i wtedy moglbym sobie wybrac miedzy tymi glosnikami i poczytac cos wiecej, ale tez przede wszystkim chcialem sie dowiedziec tez czy 165mm siadaja normalnie... Pozdrawiam szyderco :)