Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Rozrząd D14A3

arek457.1995
23-02-16, 21:09
Witam. Zwracam się z pytaniem, jak uzyskać "strzał" z tłumika. Generalnie chodzi o to, padł mi ecu. Kupilem nowy, założyłem, pierwsza przejażdżka .. jade se na trójce, puszczam gaz(bez zrzucania z biegu) i słyszę strzały. Tak za kazdym razem gdy puscilem gaz na biegu sobie strzelała. Odłączyłem akumulator i komp sie zresetował, nie ma strzelania :( nie wiem czy to prawda, ale słyszałem że żeby uzyskac strzal z tłumika mozna przestawic rozrzad o zabek w jedna lub w druga strone. Niech się wypowie ktos, komu strzela D14!! :D
Jezeli temat juz byl, to poprosze o link.
Pozdrawiam.

Kubuniek
27-02-16, 11:27
Wiem wiem, będę niemiłosierny. Polecam przestawić rozrząd o kilka zębów. Napewno będzie strzelać. Potem przestaw aparat zapłonowy to będzie ogień.
Na końcu możesz strzelić sobie w łeb.

delek
27-02-16, 16:56
Kubuniek też mnie kusiło :p haha. Ja myślałem, żeby podczepić granat za zawleczkę do pedału gazu

arek457.1995
16-05-16, 10:20
Wiem wiem, będę niemiłosierny. Polecam przestawić rozrząd o kilka zębów. Napewno będzie strzelać. Potem przestaw aparat zapłonowy to będzie ogień.

mówisz przestawić rozrząd.. ale wyprzedzić? czy opóźnić zapłon? i o ile zębów mniej wiecej. zaworów mi nie pognie?

kamil39
16-05-16, 11:19
mówisz przestawić rozrząd.. ale wyprzedzić? czy opóźnić zapłon? i o ile zębów mniej wiecej. zaworów mi nie pognie? Najpierw polecam slownik i pojecie ironii,
a nastepne sprzedac Honde i kup golfa i bedziesz mogl sobie strzelac.

DddVTEC
16-05-16, 11:26
Świetnie wytłumaczone ;)) od razu się humor poprawia ;)

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka