Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Sterownik Carprotect BX40 kierunkowskazy

michaelx2
12-02-16, 21:36
Witam, jestem w trakcie podłączania sterownika takiego jak w tytule centralnego z pilota, wszystkie kable mniej więcej wiem gdzie podłączyć i że trzeba podłączyć siłownik w drzwi kierowcy, potrzebuje wsparcia przy 1 kabelku brązowym który jest odpowiedzialny za kierunki podczas zamykania i otwierania, próbowałem już podłączyć go pod kostkę w skrzynce bezpiecznikowej ale jak rozdziele brązowy kabel i podłącze pod 2 kabelki w kostce od kierunków to jest ok, lecz gdy włączę kierunek w prawo lub w lewo to migają awaryjne, gdy podłączyłem ten przewód pod awaryjne dzieje się identycznie, w innych centralkach są 2 kable brązowe na L i P stronę kierunków to wtedy nie miał bym problemu a u mnie jest niestety jeden ;/, proszę o wsparcie jak to podłączyć jakieś diody prostownicze czy coś? Auto Civic ej9 1.4 iS 96 rok,Dzięki z góry

delek
13-02-16, 19:58
Ano diody :). Wklep w google, nawet w grafikach znajdziesz od raz rozkminisz o co biega.

Masz gotowca u kolegów:
http://civic6g.pl/printview.php?t=2536&start=0&sid=273a598b3e5f93f98cf66ad9abfbe618