Zobacz pełną wersję : wiazka przewodow
witam, potrzebuje wiedziec jak nazywa sie ta wiazka miedzy drzwiami od kierowcy a buda, kiedy otwiera sie drzwi lewe widac ja z jednej strony podlaczona jest pod drzwi a z drugiej idzie do budy, popekane sa w niej przewody nie dziala centralny zamek i glosniki z lewej strony w drzwiach, niewiem jak fachowo sie nazywa i ciezko mi znalesc cos takiego. jest ogromny problem kiedy w jednym reku trzymasz zakupy a w drugim dziecko i wez teraz otworz sobie wszystkie drzwi.....prosze o pomoc civic sedan 14is 99r japonczyk 4xel szyby
Tą wiązkę można znaleźć poprostu pod nazwą wiązka drzwi. U mnie tez głośnik w drzwiach nie działał bo przewody pękły, wystarczy je zlutować.
to nie jest taka latwa robota, mysle ze przez dzien da rade nawet te przewody wymienic tylko trzeba drzwi odkrecic itp, moze nawet i alarm uda mi sie naprawic tzn zamek z pilota bo to jest baardzo duze udogodnienie dla mnie. jak znajde ta wiazke to kupie i poprostu podepne. przewody sie nie stykaja bo czasami zamek centralny dzialal i w zaleznosci pod jakim katem drzwi sie otwieralo to glosniki przerywaly
ale patrze na allegro to jest tylko ta wiazka do wewnatrz drzwi, tej na zewnatrz nie znalazlem
Hmmm a to nie jest tak, jak w V genie, że do drzwi od strony kabiny idą kable bezpośrednio z wiązki kabinowej? :]
W V jest ciągła wiązka, i przeciągnięcie przewodów to bajka. W VI w drzwiach jest złącze, a dostęp beznadziejny. Niestety ale najlepiej odkręcić drzwi, w ostateczności sam błotnik.
Dostęp beznadziejny ale da się zlutować bez zdejmowania. Przewody u mnie przerwały się przy kostce od strony kabiny. Zlutowałem pomijając już kostkę tylko przeciągnąłem przez nią przewody.
uuu no to gruba robota na caaaaaly dzien mnie czeka
no ale takiej wiazki znalesc nie moge wiec chyba trzeba bedzie wstawiac nowe przewody
Jak cierpliwie poczekasz do następnego tygodnia, to Ci sprzedam te wiązki, bo mam EJ9 na części.
poczekam poczekam
jak bedziesz cos mial to dzwon wysle ci numer na priv