Zobacz pełną wersję : Widełki łożyska oporowego
Witam,czy ktoś wie gdzie można kupić i jak fachowo się nazywa ta część? Chodzi mi o tak zwane widełki łożyska oporowego .Honda Civic VI 1.6 d16y3.Na allegro za cholerę tego znaleźć nie mogłem.
Można kupić na każdym szrocie który rozebrał hondę civic d13-d16 z lat 92-00 (łapa sprzęgła, widełki sprzęgła, wysprzęglika, łożyska - dowolne kombinacje tych słów, jakbyś szukał zdalnie)
Łapka sprzęgła pękła w miejscu podparcia, co się zdarza w tych samochodach.
To jeszcze napisz co wygrałem :D Samo sprzęgło też dobrze dobrałem do Twojego modelu, więc podwójny bonus ;)
Można kupić na każdym szrocie który rozebrał hondę civic d13-d16 z lat 92-00 (łapa sprzęgła, widełki sprzęgła, wysprzęglika, łożyska - dowolne kombinacje tych słów, jakbyś szukał zdalnie)
To jeszcze napisz co wygrałem :D Samo sprzęgło też dobrze dobrałem do Twojego modelu, więc podwójny bonus ;)
Jeszcze nie rozbralem także nie wiem czy to łapa sprzęgła ale wciskając pedał powstaje spory opór więc coś się w środku blokuje.Sprzęgło się wgl nie załącza.
Cholera, to mogłem nie wygrać ;) ale w sumie wszystkie możliwe opcje wymieniłem, więc...
https://media.giphy.com/media/NxA9Wmq8ISblK/giphy.gif
Poszukam takiej łapki jutro, powinienem mieć.
Poszukaj jeśli to faktycznie łapa oczywiście byłbym chętny kupić :)