Zobacz pełną wersję : Czy drzwi przednie pasują od MB1 do MB2?
Witam.
Szukałem odpowiedzi ale niestety nie znalazłem. Stąd moje pytanie - czy drzwi, konkretnie chodzi mi o drzwi kierowcy, są identyczne w modelu MB1 i MB2? Bo niestety mam do wymiany w swoim MB2 '98, a znalazłem ładne z MB1 '95 i nie chciałbym niespodzianki kiedy do mnie dojadą.
beda pasowaly, ale kllir bedzie inny jesli zamowiles 'taki sam'
Dzięki za odpowiedź. Czyli kolor srebrny z MB1 będzie się różnił od mojego nie tylko zużyciem?
Dowiedziałem się już, że są inne kody lakieru. 1995 ma NH-567m, a mój 1998 NH-614m, czyli różnica będzie bardzo widoczna.
A może orientuje się ktoś czy drzwi przednie będą pasowały od wersji kombi (oznaczenia karoserii nie znam) do MB2?
Dowiedziałem się już, że są inne kody lakieru. 1995 ma NH-567m, a mój 1998 NH-614m, czyli różnica będzie bardzo widoczna.
A może orientuje się ktoś czy drzwi przednie będą pasowały od wersji kombi (oznaczenia karoserii nie znam) do MB2?
Tak, będą pasowały :)
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Rafał#1951
18-03-17, 08:18
Witam. Wiem, że temat stary, ale żeby nie zakładać nowego...
Pytanko jest takie:
Czy do Civica Aerodecka zapakuję do środka drzwi przednie i tylne po sztuce ? Próbował ktoś ?
zapakujesz tylko musisz je dobrze zabezpieczyć :D
Wchodzi tez maska, ale mega ciasno :D
bartek_levis
20-03-17, 12:29
potwierdzam maska wchodzi z tym że trzeba trochę gimnastyki :)
co do drzwi to aby ich nie porysować to dobrze je zabezpiecz
Swego czasu wiozłem 3szt drzwi ;)